Imaginaţie bolnavă?

Piesa asta…

[youtube=http://youtu.be/zX3UheSKIkI]

Pe piesa asta e foarte okay să mori şi să fii ars. Pe piesa asta îmi imaginez că o mână de oameni varsă o lacrimă şi îşi aduc aminte cu zâmbetul pe buze de chestii faine. Pe piesa asta e okay să te transformi în cenuşă pentru eternitate.

Pe piesa asta păşeşti cu încetinitorul într-o cameră cu oi care te privesc fără să înţeleagă ce ce se petrece. Pe piesa asta stai în faţa lor şi îi priveşti cu un aer complet superior. Pentru că poţi şi pentru că asta merită.
Dark.Forest
Pe piesa asta te poţi lupta cu 50 de ţărani din vârful dealului, având certitudinea că eşti de neatins. Pe piesa asta spargi maxilare şi rupi picioare. Pe piesa asta îţi iei ego boost de nu ştii ce-i cu tine şi eşti cuprins de adrenalină.

Pe piesa asta poţi îţi poţi omorî cel mai aprig duşman folosind un topor de pompier. Pe piesa asta îl loveşti fix în creştet şi zâmbeşti când stropi de sânge îţi udă faţa. Pe piesa asta îl secţionezi în bucăţele şi îl dai de mâncare lupilor.

Pe piesa asta păşeşti în Siria, înarmat cu un singur pistol şi omori toţi cretinii care se opun păcii. Pe piesa asta opreşti un obuz de tanc folosind mădularul. Pe piesa asta distrugi un buncăr cu un singur scuipat.

Pe piesa asta li se topeşte creierul tuturor politicienilor cretini şi nepăsători din România. Pe piesa asta lucrurile pot reveni la normal, societatea poate scăpa de leprele cu funcţie înaltă.

Pe piesa asta eşti un Dr. Manhattan, un Batman, un Superman, un Hulk, un V. Pe piesa asta până şi neuronilor tăi le cresc coaiele.

Apoi piesa se termină, îţi pui gluga pe cap şi păşeşti încruntat printre ei.

Foto: obsidianportal.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.