Ia-ți număr de Galați!

Pentru cei ce au mai trecut pe aici, inițiativa Blogger de Galați nu este un secret. Țin la treaba asta și nu voi renunța la ea chiar dacă până în momentul de față nu s-a dovedit tocmai eficientă.

În caz că nu știi despre ce e vorba, îmi doresc crearea blogosferei gălățene! Îmi doresc un grup de oameni cu care să lucrez la lucruri mărețe ce implică social media sau antreprenoriatul. Galați pentru că voi fi în orașul ăsta pentru încă un an jumătate, aici m-am născut și aici am crescut și fie că vă vine să credeți sau nu, ador gălățenii. Prin inițiativa asta îmi doresc să ne cunoaștem ca oameni plini de idei și cu aceeași pasiune- blogging-ul- în comun, ce suntem și să demarăm campanii sau inițiative prin care fie să căștigăm ceva bănuți, fie să căștigăm notorietatea mult râvnită!

Așadar, dacă ești gălățean și ai blog, e vremea să-ți iei număr de Galați!

Poți susține ideea asta prin promovarea sa în bara ta de widget-uri, exact cum am făcut eu. Dacă îți surâde ideea, dă-mi de veste fie pe Facebook, pe pagina Blogger de Galati, fie aici, fie pe mail(bot.adi@gmail.com) precizând ce cifre vrei să aibă numărul tău de înmatriculare ca blogger gălățean. Evident, am câteva lucruri în cap cu treaba asta și de aia voi păstra numerele 000, 007, 666 și 999; 001 va fi al meu, iar 002 va fi al lui Eugen, cel cu care am demarat treaba asta. În rest, puteți alege orice combinație de cifre! Voi edita numărul pentru voi și vă voi trimite fișierul însoțit de un mic ghid cum să setați widget-ul. Evident, nu e musai să fiți gălățeni ca să susțineți ideea asta; ar fi mega frumos din partea voastră dacă ați promova-o indiferent de locul de baștină(ce urât sună cuvântul ăsta!).

În caz că aveți critici sau idei constructive pe treaba asta, nu vă abțineți, exprimați-le!

4 thoughts on “Ia-ți număr de Galați!

  1. Pingback: Spermata dar speri degeaba! | New is always better!
  2. Axlandra says:

    Vreau şi eu număr de Galaţi 😛 ! 555 dacă nu e luat… Merci!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.