I hate rich people!

Pe la 21:30, după ce am mâncat ca un bo$$ o roșie cu nițică telemea la 10,4 RON kilogramul și o felie de pepine, zic să duc gunoiul. M-am gătit cu un short și un tricou și mi-am luat încălțările- bocancii, cum le spune mama- fără ciorapi în picioare.

Am apucat sacul de gură și am purces la drum cu telefonul în mână.

La ieșirea din scară mă miram că nu e lumină căci căldura mi-a dat impresia că e încă ora 15. Toată mahalaua afară, la aer, unii mai beți ca alții, unele îmbrăcate mai slutty ca altele. Am salutat, m-au salutat înapoi și mi-au atras atenția că mia luat foc piciorul stâng. „Da.” le-am zis…

Apoi am zis să văd ce face al meu tată care se situa la garajul proprietate personală din vecinătate. Erau 5 în total. Tata și cu încă doi, care câștigă undeva sub 700 de RON pe lună, unul care e marinar și are salariu okay și încă unu care deține o firmă de aere condiționate. Primii trei, beți mulă căci au fost la muncă de la 7 dimineața până la 5, al patrulea așa și-așa, în timp ce al cincilea, fiind patron, ședea somptuos pe ghidonul unei biciclete tare șmecheră. Era gălăgie.

La 30 de secunde după salutul meu, ultimii doi urează noapte bună și se îndreaptă spre casă.
-Cine plm e ăsta mă de-mi întorcea el mie vorbele pe toate părțile? zise unul dintre primii trei.
-Are bani, mă! zise tata.
-Mă doare pe mine fix în mulă de banii lui! zise celălalt.
Vorbeau despre patron.

Și uite-așa, după 5 minute în care l-au făcut p-ăla cu ou și cu oțet, mai să plece peste el în casă ca să i-o dea pe aia perversă de pe Târgu Ocna, decid să intervin și să-i calmez. Mi-au dat dreptate.

Morala

Oricât de superior te-ai crede, trebuie să te dai cu oamenii. Chiar dacă îți permiți jeepan, șalupă și jet-ski, chestiile astea nu contează când te afli la bordură și poștești un blidon de Timișoreana cu pleava societății.

Chestia asta se aplică și în alte cazuri. Îmi place să cred că are de-a face cu integrarea și oricât îmi plac mie The Misfits, e tare bine să ai prieteni din toate păturile sociale! De fapt, sincer să fiu, ăștia pârliți sunt cei mai săritori și cei mai helpful oameni de pe Pământ. Cred că ar trebui să ții de ei din momentul în care ți i-ai făcut prieteni. Ca să nu mai zic de faptul că sunt surprinzător de refreshing oamenii ăștia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.