How to be awesome

Probabil că în momentul în care ați aruncat o privire pe pagina „Despre mine” ați remarcat repetiția cuvântului „awesome”. Pentru majoritatea dintre voi, probabil sună a aroganță, dar pentru cei ce mă cunosc… Căcat, chiar nu pot spune asta fără să sune arogant. Bă, sunt awesome! True story…

Trebuie să recunosc faptul că dau o mică petrecere în mine în momentul de față(nu, nu am chemat toți minerii, bă!) pentru că my lităl beibi împlinește o lună! Yaaaaaay! A fost o lună tare frumoasă în care am învățat foarte multe, 99% dintre ele fiind de la voi. Încă o dată, mă înclin, vă mulțumesc și vă rog să nu încetați să mă învățați lucruri și să mă contraziceți. Niciodată nu am învățat ceva de la o persoană care a fost de acord cu mine!

Ziceam că sunt awesome ceva mai sus și sincer să fiu, când mă gândesc la mine, chiar așa mă consider! Totul ține de atitudinea aia pozitivă despre care am tot vorbit în ultima perioadă. Titlul zice că în acest post vă voi dezvălui și tainele de a fi awesome. Ceea ce e iarăși adevărat deși nu sunt tocmai taine.

Să purcedem!

Prima taină, care este prima pentru că nu mai are nici o taină înainte(nu?):
Încetează să inventezi scuze, bă! Dacă nu ai făcut o chestie pentru că pur și simplu nu i-ai acordat importanță, deși era importantă pentru cineva drag ție, spune adevărul. E de bun simț!

A doua taină care este a doua pentru că o are pe prima înainte(ei, da?!):
Problema nu se pune ”Cine o să îmi dea voie să fac asta?” ci ”Cine o să mă oprească?”. Dacă nu ești confortabil cu gândirea asta, schimbă pe cocalari.ro(căcat, redtube.com, whatever). Trebuie să gândești așa pentru că a fi awesome înseamnă a te separa de majoritate și a condamna mediocritatea, bă!

A treia taină
care este a treia pentru că o are pe a doua înainte ce o are pe prima înainte(mamă!):
Îndoiește-te de reguli și dă-le-n fasole de așteptări. De ce e regula asta impusă? Cine beneficiază de pe urma faptului că eu urmez regula asta? Care este cel mai rău lucru ce se poate întâmpla dacă încalc regula asta? Așteptările? Atât timp cât sunt așteptările tale de la tine sunt relevante. Dacă sunt așteptările celor mai buni prieteni ai tăi față de tine, sunt relevante. Celelalte? Nu!

A patra taină
(s-a răsuflat):
Muncește fundul tău închis!(Work your ass off!) Nu e ușor să fii awesome, bă! Trebuie muncă, perseverență și repetiție. Ești deja awesome? Practică treaba asta pentru 10 mii de ore și vei ajunge la nivelul Barney Stinson. Eu l-am atins în moment în care m-am născut și am făcut pipi direct pe Chuck Norris(baaaaam!).

Restul tainelor(nu,bă, nu m-am plictisit!):
Fi perspiCAC!(vai ce amuzant sună!) Asumă-ți meritele când ceva merge conform planului(Țurai!) și asumă-ți vina când ceva se bulșitează din vina ta. Du totul la următorul nivel! Gândește mare! Adu un plus de inițiativă în colectiv și fă-o într-un mod proactiv. Dacă te plângi de probleme fără să dai soluții ești so 2000 and late! Ajută și felicită, zâmbește, nu fii underfucker! Trăiește-ți viata,bă! E a ta, asigură-te că nu o irosești dormind, făcând ce detești sau jucând World of Warcraft! Și nu în cele din urmă, nu da atenție hater-ilor căci ei vor hate-ui mereu!

Ai grijă! Vorbesc din proprie experiență aici. Nu e mare greutate să devii awesome dar în momentul în care ai ajuns acolo e ca un drog. Dacă te lași de el, dacă încetezi să fii extraordinar o să cazi în depresie.

IZ U AWESOME? U NO AWESOME AS ME! – asta e gândirea, bă! Îmi place să cred că ați prins ideea și că ați făcut distincția dintre punctul meu de vedere și aroganța.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu toții ne naștem awesome! Nu pierde asta din vedere!

1 thought on “How to be awesome

  1. Pingback: Don’t give a fuck! « New is always better!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.