Hipioţeală piţiponcită româno-ungurească

bentita
Băi, mai dă-o-n fasole pe Sabina cu bentiţa vieţii!

Într-adevăr e aiurea că în 2013 se mai întâmplă chestii d-astea, dar she went out looking for shit. Mula mea, când te duci în pădure cu un băţ cu scopul clar de a-l vârî în hăul ursului, bestia se va întoarce şi-ţi va da cea mai perversă de pe Târgul Târgurilor.

Nu ţin partea ungurilor – să-i fută dumnezeu! – dar hai să gândim logic. 1 decembrie, manifestaţii d-alea cu armată, steaguri şi imnul României peste tot. Firesc, e ziua naţională. Apare o plodoaică tupeistă, unguroaică, care poartă o bentiţă cu tricolorul Ungariei. Cum ar reacţiona românii?

Asta a făcut şi ea. Pizda ei s-a gândit că e o idee bună, având în vedere tensiunile din ultima perioadă dintre cele 2 etnii, să se fălească cu steagul României de ziua maghiarilor.

Şi a fost ameninţată cu moartea pe Facebook dacă nu mă înşel, deci nu se pune.

Mumu, tu. Sabino, cu duck face-ul tău cu tot! Piţipoanco! Huă!

Oile au găsit încă un motiv de solidaritate, aştept protestele din Bucureşti unde se vor afişa mesaje de genul “Jos Guvernul!”, “Muie ACTA!” sau “Do dă Harlen Şeic!”.

În cele din urmă m-am răzgândit. Hai să fim alături de Sabina!

4 thoughts on “Hipioţeală piţiponcită româno-ungurească

 1. un satan cu flori... says:

  care-ti trimiti fiicele in misiuni interetnice…

  Răspunde
 2. Leonte Duduman says:

  Imi doresc sa stiu cine a scris mizeria asta. Poate tu nu consideri normal ca in tara ta sa poti purta un articol de vestimentie ce simbolizeaza adeziunea catre tara in care-l porti, iubire de patrie si mandrie. Poate ar trebui sa fii mai rezervat in a face astfel de comentarii la adresa unui astfel de gest. Sunt dezgustat de opinia ta, de felul in care te exprimi referitor la o copila (care ti-ar putea fi fiica) si de faptul ca esti roman. Sper sa nu ne fie dat sa ne intalnim in viata asta.

  Răspunde
  1. Adi says:

   Aoleu! Aşa de rău eşti? Du-te şi propovăduieşte-ţi patriotismul ipocrit în biserică. Din cauza oamenilor ca tine, lipsiţi de toleranţă şi inteligenţă emoţională, s-a ajuns la situaţia de faţă.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.