HELP! Handsfree HTC 816 – probleme după o lună

Foto: kaibader.de

În urmă cu aproximativ o lună de zile mi-am achiziţionat un HTC 816 de la f64.ro pentru ca avea cel mai bun preţ (la eMag, HTC 816 a ajuns în stoc recent şi e doar varianta 4G). Totul a mers ca la carte, comanda la timp, toate bune şi frumoase.

Caştile au un cablu cauciucat, prin care nici nu zici că trece vreo naţie de liţă de cupru, sau ceva care să conducă impulsurile care transferă sunetul către difuzoare. Când am văzut asta, am zis “Ţurai, căştilea astea sunt rezistente!”. M-am înşelat.

După doar o lună de zile, casca din stânga nu se mai aude decât dacă ţin firul într-o anumită poziţie. Câştile erau ok, sunetul redat era bun şi puternic, dar nu stăteau deloc bine în urechi.

Am dat mail la service-ul care se ocupă de garanţie (cu toate că în certificat scrie că perifericele au 6 luni garanţie, handsfree-ul nu este enumerat în lista cu pricina) ca să văd ce e de făcut.

Întrebare: unde găsesc un handsfree bun, rezistent şi compatibil cu HTC 816? Sunt pesimist c-or să mă ajute cu ceva ăia de la service.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.