Hai să persecutăm ţărănismele şi împuţiţii care “se rătăcesc” prin locurile faine din oraş!

STUPIDITY_by_wizzpig666În decembrie am fost la Bucureşti, chiar în perioada cu Crăciunul. În prima seară, vineri, am decis să ieşim undeva, la un party. Mno, ne-am dus prima oară în Centrul Vechi cu ideea că “intrăm acolo unde se aude muzică faină”. Ne-am învârtit şi am îngheţat puţin şi în cele din urmă am intrat într-un club de unde auzisem Kings of Leon. Ne-am înşelat!

Era plin de epilaţi cu tricouri cu decolteu, de pipiţe cretine cu botul roz şi de dansatoare amatoare, bete, cocoţate pe mese sau scaune cu ţâţele la vedere. Mă rog, şi muzica era de aşa natura căci după ce ne-am luat câte-o bere am realizat că “la platane” era mirobolantul Mitoşeru. A urmat o avalanşă de muzică pentru oameni reduşi mintal şi multe zâmbete căci penibilul era pretutindeni.
Ce m-a impresionat era târtănismul celor de-acolo. Mereu am văzut capitala ca un loc unde se adună cei mai de doamne-ajută aşa… Mă rog, m-am înşelat.
Sparţii, cu tone de alcool în cap, dansau ca nişte libidinoşi împuţiţi şi, de fun, cumpărau pachete cu şerveţele de la bar şi le aruncau în aer. Pana mea, mă îndoiesc că era un fetish. Probabil aşa au învăţat ei, sau e vorba de traume din copilărie, când la ţară, părinţii lor le-au blocat televizorul pe Taraf TV.

Revenind în Galaţi, am doar două locuri unde îmi place să mă duc şi asta datorită muzicii. Mă refer la seri când am chef de party… Neah, exagerez, nu-mi mai place Zodiarul şi nici Scena nu mai e interesantă. Problema cu Zodiarul e conducerea şi atitudinea de căcat pe care o au vis-a-vis de clienţi, iar în Scena… mneh, nu se mai întâmplă nimic interesant.

În concluzie singurul loc pe care-l frecventez cu drag e Daily Pub. Servirea este extraordinar de bună, mâncarea la fel, berea nu mai zic! Vineri şi sâmbătă seară Liviu rupe boxele cu muzică bună şi miercuri seara se poate savura ruock d-ăla cu caracter.

Acum, venind St. Patrick’s day, mă gândeam să le “donez” cinelul cu autograf de la Flogging Molly pe care l-am prins la B’estFest în 2011, pentru că nu prea are parte de atenţia pe care o merită atârnând la mine în dormitor. Aşa că am vorbit cu Liviu, să văd ce părere are şi mno, omul mi-a povestit ce se mai petrece când eu o iau pe ulei şi dau din cap de am febră musculară la gât a doua zi, fără să-mi pese de cei din jur. Da, e vorba de gesturi de un târtănism ce îşi are locul doar în Club S, Divino, Infinity sau alte locuri din-astea… nu de mine.

Aşa că propun să ne mobilizăm puţin şi să persecutăm târtănismul. Oriunde vedem un gest demn de vârful dealului sau de coada vacii, scoatem telefonul, facem o poză(cu grijă, nu vrem să agităm reduşii mintal) şi apoi postăm pe Facebook şi pe bloguri cu îndemne calde precum “Dispari înapoi pe câmp, de unde ai venit!”, “Nu ai ce căuta aici, ţărane!” şi apoi spunem şi câteva cuvinte despre mârlănismul care nu-şi are locul într-o societate civilizată cum vrem să avem.

Pentru că nu mă aştept la un suport extraordinar de mare, am să fac eu treaba asta. Totuşi mi-ar plăcea să mă înşel şi să văd cum oamenii cu bun simţ se unesc şi fac tot posibilul să stârpească neamul prost.

Dacă ai vreo poveste cu mârlănie împuţită într-un loc fain din Galaţi, mi-o poţi trimite pe bot.adi@gmail.com. Eu am să o public pe blog.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=m2eBxLCL3AQ]
Sursa foto

5 thoughts on “Hai să persecutăm ţărănismele şi împuţiţii care “se rătăcesc” prin locurile faine din oraş!

 1. Ciprian Rosca says:

  Ba voi vorbiti serios? Voi vorbiti despre persecutat oameni si in capusorul ala a vostru e perfect in regula sa gandesti asa? :

  Răspunde
 2. Roiul says:

  Sincer, eu nu vad legatura cu rock-ul aici, subiect de care se leaga za dude which I unfriended for za same reason Adi underlined.

  El subliniaza alta idee, cea legata ca anumite persoane considera acel comportament acceptabil si pana nu vine leul social sa ii sisteza existenta de cocalar/piti nu o sa scapam de ei. Desigur societatea e facuta din atatea paturi, doar ca de la o vreme asta inseamna societatea romana. Da, faptul ca asculti rock, soul sau blues nu te face non-taran, te face mai educat decat majoritatea pentru ca evident folosesti creierul sa triezi cacatul care ti-l baga pe gat societatea.

  Si Rosca, inchizitia a condamnat multi oameni nevinovati, iar eu nu il vad pe Adi discutand despre oameni nevinovati. Cel putin nu legat de topicul “marlanie”.

  Răspunde
  1. Adi says:

   See, Cipi? Asta înseamnă să citeşti şi să înţelegi ce căcat mănânc în rândurile alea.

   Ionuţ, it’s all good, eşti scuzat pentru unfriend! 😉

   Răspunde
 3. Ciprian Rosca says:

  Lol, daca asculti muzica rock nu inseamna ca esti non-taran. Plus ca, inchizitia asta a ta, vreau sa cred ca nu o vezi ca pe o solutie, ci doar asa, ca pe o metoda de scapare de plictiseala.

  Răspunde
  1. Adi says:

   Hă, LOL, superioritatea asta a ta ar trebui să denote inteligenţă. Hă, LOL, it doesn’t.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.