Hai să… fim serioși!

Mâine am 2 examene dar sunt atât de bun încât nici nu o să învăț! Mi-am petrecut întreaga dimineață citind tot felul de articole folositoare. Mă rog, nu prea vă interesează treaba asta deci nu am să menționez nici măcar domeniul despre care citeam…

Pe Facebook Ticker am văzut la un moment dat o chestie interesantă ce mi-a atras atenția, mai ales după ce am văzut ieri în București, Brașov și Timișoara.

Mișcare Revoluționară 2012 Galați ce a fost înființată de un Jimmy Kool. Mesajul este scris cu Caps Lock, ca să se vadă- ce pelea mea?!- și motivul… Da!

Se dorește un protest, deși ai putea foarte ușor trage concluzia că se vrea o simplă plimbare din centru până în fața prefecturii. De ce? Păi… De ce nu?! Au ieșit Bucureștenii, noi trebuie să fim la fel!

Bă, hai să fim serioși! Nu sunt motive să ieși la protest! S-a rezolvat treaba cu Arafat, cei care au ieșit ieri și vor mai ieși și astăzi sunt doar persoane cu prea mult timp liber și lipsă de ocupații- nu voi menționa nimic despre IQ-ul lor- majoritatea fiind formată din pensionari. Stați liniștiți, nu vă duceți ca oile să ajungeți să țipați în cele din urmă „Oțelul, Oțelu!”.

Îl mănâncă în cur pe vreo unu să se ducă?!

5 thoughts on “Hai să… fim serioși!

 1. Pingback: Cea mai zi! « New is always better!
 2. sebi says:

  Miscarea revolutionara-imi place cum suna. Dar pe cine inlaturam?Pe Basescu si sa-l inlocuim cu Ponta si Antonescu? ce gluma buna.:))

  Răspunde
 3. Adi says:

  Mie mi se pare extraordinar de retardat în continuare. Bun, Remus Cernea zice să iasă lumea pe stradă ca să grăbim „dictatura” băsistă.

  Îl dai jos. And now what?! Pe cine pui în loc?!

  Răspunde
 4. Catalin says:

  Oh , cum ucizi tu spiritu’ de revolutionar … Maica’mea , in furia ei oarba mai vrea o revolutie .” Jos Basescu! ” desi toata chestia asta a fost dictata de televiziuile lu’ voiculescu care au gasit momentul perfect cu ocazia legii sanatatii , in speranta ca mai strang si ei niste voturi pentru aia 5% . Brusc Romania si’a amintit ca e saraca …

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.