Hai s-o facem pasional!

E clar faptul că dacă nu veți citi, nu aveți de unde să știți despre ce e vorba, nu? Deci?

Pentru început te sfătuiesc să mergi direct la sfârșitul articolului și să dai play piesei sugerate de mine. Stai liniștit, te va relaxa și pe alocuri îți va da fiori. E cântată cu pasiune!

La un moment dat, mai acum 2 ani de zile, toată lumea vorbea despre pasiune și mă sfătuia să „o pun în absolut orice”. Vă dați seama cât de derutant poate suna, nu? Ei bine, încet-încet, am realizat adevăratul sens al sintagmei și am reușit „să o pun în absolut orice” (hooray for me!). Treptat, lucrurile au început să fie mai plăcute, până și cele ce-mi displăceau.

Evident, nu fac apel la un lucru retardat de genul: dacă vrei să bați un cui în perete ar trebui să vorbești frumos cu el, să gemi, să-l mângâi și-așa mai departe. Vă sfătuiesc să faceți în așa fel încât absolut orice activitate să o realizați cu maxim de atenție, interes și determinare.

Ai un job ce nu-ți place? Ghici ce, la fel și eu! Cel mai probabil în aceeași situație se mai află extraordinar de mulți tineri. Sfatul meu este să faci absolut tot ce-ți stă în putință să faci lucrurile perfect și să lași o impresie bună șefilor tăi. Probabil nu realizezi acum, dar când îți vei găsi alt job mult mai bun, există șansa ca noul tău șef să dea un telefon vechiului tău șef ca să afle mai multe detalii despre tine. Ce ai vrea să-i spună vechiul tău șef noului?

Pune pasiune în absolut orice faci și ai să vezi câte ai să înveți după ceva timp. Atenția la detalii va deveni ageră, dorința și pofta de muncă va crește de-asemenea dar mai mult de-atât, vei deveni probabil cel mai bun la ceea ce faci deci automat vei crește în ochii șefului tău. Recomandările nu strică niciodată!

Pasiunea îmbinată cu o atitudine pozitivă și dacă este necesar, presărată cu spiritul de echipă te vor face un candidat greu de respins în momentul în care aplici la un job. Gândește-te la asta!

Legat de lucrurile ce-ți plac… Nu mai vorbesc! Atât timp cât nu le faci cu pasiune înseamnă că te minți singur, înseamnă că nu-ți plac.

It is all about doing your best at anything you do
!

Tu ce părere ai? Cum au evoluat lucrurile pentru tine când ai început să pui pasiune în ele?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=pHFV-BgeQh4&w=560&h=315]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.