God bless America! Satan bless the rednecks!

„One nation under God” și alte sintagme cretine alcătuiesc „realitatea” americanilor, deși am impresia că cea mai mare comunitate de ateiști e tot în America. La nimic bun, din moment ce legile și cei care fac legile sunt proști.

Fără a ne raporta la țări gen Israel, Iran, Iraq, Afganistan, Siria, cred că în America e cel mai ușor să faci rost de arme. Când spun arme nu mă refer la pistoale Carpați cu 6 gloanțe mici care pot omorî o pisică, ci la semiautomate de calibru mare.

Și mai trist este că de-alungul ultimilor 10 ani au fost numeroase „incidente” în care oameni sau copii nevinovați au prins bilet dus către nimic sau spre ce-o fi după moarte. Cu toate astea legea rămâne aceeași pentru ei, încă pot face rost foarte ușor de arme.

În caz că nu ați aflat aseară un cretin de 20 de ani – om bușit în sensul rău al cuvântului – a omorât 28 de persoane dintre care 20 erau copii cu vârstele cuprinse între 5 și 10 ani, după care s-a sinucis. Acum 5 ani, alt cretin cam de aceeași vârstă a omorât 32 de elevi, a rănit alți 17 și apoi s-a sinucis. În 1999 la Columbine 2 cretini au omorât 12 elevi și o profesoară – în cazul ăsta ei deja aveau planul făcut de-acasă și știau pe cine urmau să killărească – după care s-au sinucis. Și astea sunt doar cazurile mari, cu peste 10 victime, bat la pariu că au mai fost și alte crime din cauza unor motive gen „World of Warcraft”.

Presupun că americanii mai au nevoie de mai multe „incidente” de genul până să ia măsuri. Înțeleg că au mulți emigranți pe care nu dau doi bani, dar lăsând gluma la o parte, vorbim de copii nevinovați.

Pe de altă parte, semnale de alarmă s-au tot tras. Nu știu câți dintre voi ați văzut filmul „God bless America” unde pe lângă mesajul principal se mai trăgea și un semnal de alarmă asupra expunerii tinerilor din america la violență și unul legat de cât de ușor e să faci rost de-o armă.

Pentru multe persoane liceul a fost o perioadă groaznică, știu că tinerii pot fi extraordinar de răi cu cei ciudăței – i did it as well. De ce nu vedem astfel de „incidente” și prin alte țări?! Mă rog, putem considera și că nicio altă nație nu e la fel de proastă ca americanii. Totuși, lăsând gluma la o parte, în America e prea ușor să faci rost de arme și asta ar trebui să se schimbe.

Care e părerea voastră vis-a-vis de cele întâmplate?

Later Edit: Să mă fut pe nația asta proastă de Facebook uzări care se dau îndurerați în online! Na că au sărit să îi fută și mai tare viața fratelui autorului crimelor de acum câteva ore, pe pagina unui joc…

6 thoughts on “God bless America! Satan bless the rednecks!

 1. Cristina says:

  Dumnezeu nu e om, dar se pare ca multi oameni cred ca ei sint Dumnezeu si au autoritatea ca sa limiteze drepturile cuiva.

  E prea usor pentru cine? Pentru criminali sau pentru cetatenii care respecta legea? Ca cetatean care respecta legea am dreptul ca sa pot sa-mi cumpar o arma ca sa ma apar cit de usor se poate. Pentru ca asa a spus si Hitler, pina a dezarmat toata populatia si astfel a putut prelua controlul!

  Răspunde
 2. Cristina says:

  în America e prea ușor să faci rost de arme și asta ar trebui să se schimbe. – Nu stiu cine a murit si te-a facut pe tine Dumnezeu, dar stiu ca vorbesti in necunostinta de cauza. De ce sa se schimbe faptul ca te poti duce sa-ti cumperi o arma? Sau crezi ca ce a facut Hitler este perfect justificat?

  Răspunde
  1. Adi says:

   Subliniez: E PREA UŞOR.
   Ceee căcat are de-a face Hitler cu chestia asta?

   “Nu stiu cine a murit si te-a facut pe tine Dumnezeu” – vrei să spui că dumnezău e om? O.o Asta-i mai bună ca “Moş Crăciun există!”.

   Răspunde
 3. Cristina says:

  De ce ar trebui sa se schimbe aceasta lege? Este dreptul unui om sa se apere. daca Europa incalca drepturile omului in aceasta privinta, trebuie si SUA s-o faca?? Gindeste un pic inainte sa scri asa ceva!

  Răspunde
  1. Adi says:

   Nu ştiu de unde ai venit, nu ştiu ce vrei să spui prin comentariul ăla, nu ştiu ce ai înţeles tu din rândurile de mai sus, dar ştiu că habar n-ai “să scri”.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.