Generația Millennials – vocea viitorului

Aș dori să reiau câteva dintre chestiile postate cu câteva zile în urmă în articolul „Boșorogilor” în care am discutat puțin despre generația noastră, numită de specialiști drept Generația Millennials.

Pentru că mă identific și am acel sentiment de apartenență la segmentul de tineri din generația Millennials care vor deveni viitorii lideri, vreau să vă prezint o inițiativă a ambasadoarei Susan Rice. Evenimentul a avut loc acum aproape un an de zile, pe 21 decembrie 2010 și a înregistrat 900 de participanți, cu toții tineri. Vin cu această recomandare pentru că așa ar trebui să gândim cu toții; e foarte important să fim sensibili nu doar la cele ce se întâmplă pe plan local sau național dar și la cele ce se petrec în întreaga lume și trebuie să o facem într-un mod proactiv, adică venind și cu soluții la problemele identificate.

Detalii despre această inițiativă veți găsi aici.

Ce părere aveți? Considerați că totul este doar un clișeu sau o modalitate superficială de a băga puțin în seamă și tinerii? Câți dintre voi sesizați aceleași probleme mondiale? Credeți că se poate face ceva asemănător și în țara noastră(evident, la o scală mai mică)? Oare s-au luat în calcul părerile tinerilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.