Gata! Serios, gata!

Probabil fiecare țară are minunățiile ei. Vorba aia, pădure fără uscături nu cred că există. Copacii și iarba moare- a se evidenția că e sub 50, deci acordul e bun. Totuși, noi trăim în România și fie asta ne ocupă tot timpul fie ar fi cazul să punem piciorul în prag.

Gata! M-am săturat să văd cum se promovează prostia în loc să se pună accent pe oamenii valoroși. În teorie nu s-ar mai promova prostia dacă noi, consumatorii, am înceta să o facem să se vândă. Ce dracu poți învăța de la Bianca, Sexy Brăileanca, Bote sau Virinel?! Mă rog, Virinel e cam antreprenor el, ar fi câteva lucruri de învățat dar cui îi pasă atât timp cât e un scandal monden prin zonă?!

Nu mai sunt microbist, dar mi-ar place să fiu. Americanii oare de ce sunt atât de ahtiați după fotbalul lor american?! Pentru că la ei, când o echipă pierde un meci, motivul e următorul: a dat mai puține goluri(eseuri sau ce-or fi) decât echipa adversă. În România, fie e blat, fie e tușierul, fie arbitrul. Niciodată echipa. În cel mai bun caz e un anumit jucător din echipă de vină. M-am săturat!

M-am săturat să-i aud pe tinerii absolvenți de facultăți că nu își găsesc loc de muncă. E și vina lor, nu spun că nu, dar țara asta nu are nici un fel de îndrumare pentru tineri. Mă rog, poate are, pentru cei ce-și permit tratament preferențial. Job-uri sunt, studenți pregătiți și pasionați, mai puțin.

M-am săturat de politică și propagandă proastă. Fără să vreau, astăzi am auzit că în week-end se face o acțiune de-asta… verde. Nu-mai-știu care candidat la primărie, adună tinerii(90% sunt ăia din partid) să strângă gunoaiele din nu-îmi-pasă-ce parc. Credeți că se face acțiunea asta ca să avem un oraș frumos și curat? Căcat! Voturi, nenică, voturi!

M-am săturat să văd „Soc/groază/senzațional/vezi aici/exclusiv” în titlul știrilor. Ce dracu?! E musai să-i bagi omului ziarul în ochi ca să-l vadă? Nu, dacă e interesant îl va cumpăra și se va informa. Dar din moment ce majoritatea este obișnuită cu taloidele ce propovăduiesc prostia și mondenul curului…

Și mai sunt multe de care m-am săturat. Și nu prea vreau să fug din țară pentru că nici nu am apucat să o văd pe toată. Plus că aici e acasă. Deci, ce e de făcut?! Eu am o idee dar e prea mare pentru mine. Sunt un amărât de student cu gura mare… Și chiar dacă investesc timp și pasiune ca să vin cu un plan, cine-o să mă bage în seamă?!

Ah, și m-am săturat să spun că m-am săturat…

„When enough is enough, that’s when you know you are half way there!”

Sursa foto: enoughisenoughonline.info

4 thoughts on “Gata! Serios, gata!

 1. alex says:

  O sa vina si vremea cand o sa avem noi puterea sa schimbam ceva, important e sa nu uitam ce spunem si credem acum

  Răspunde
  1. Adi says:

   Alex, avem puterea și în momentul de față dar suntem prea puțini.

   Unde-s mulți puterea crește! Ni la țigani, ei sunt uniți mai mereu…

   Răspunde
 2. delataste says:

  Cred ca multi s-au saturat, dar te admir pentru faptul ca nu dai tara asta mizerabila pe oricare alta!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.