Galațiul a rămas la coada vacii – NEPI extinde mall-ul din Brăila

Am primit luni o scrisoare de la Primăria Galați, din care am aflat că există dumnezeu pe Pământ și poartă numele de Marius Stan. Nu mai rețin cu precizie cuvintele care au fost folosite, dar sunau de genul „În doar câțiva ani am implementat teleportarea, energia cosmică și am mers pe apă, transformând-o în vin. Urmează să fac un complex de locuințe pe Marte și să vă aduc gheață pentru whisky de pe Pluto. Votați-mă, că sunt dumnezeu!”.

În tot acest context de prosperitate pe toate planurile – mai ales pe plan economic – NEPI a decis să nu se pună cu dumnezeu din Galați, așa că va extinde mall-ul din Brăila.

Am primit pe mail un comunicat de presă din partea celor de la NEPI din care am aflat că mall-ul din Brăila va fi extins și toate cele. Desigur, acest lucru se întâmplă pentru că Galațiul deja trece printr-un adevărat boom economic și la tot pasul se deschid afaceri peste afaceri care generează miliarde de lei noi, profit zilnic. Șomajul în Galați a scăzut atât de mult încât unii foști neangajați au câte trei joburi – doar pentru că sunt. Când dai drumul la robinet curge miere, când tragi apa curge aur, iar în copaci au început să crească tufle de 1.000 de euro – pe care nu le culege nimeni, că nu mai avem ce să facem cu un nivel de trai atât de ridicat.

Ni ce spune NEPI:

New Europe Property Investments (NEPI) a decis extinderea și modernizarea Brăila Mall, cel mai mare centru comercial din această zonă a țării. În total, la finalizarea lucrărilor, până la sfârșitul lui 2016, mall-ul va ajunge la o suprafață totală de 57.250 mp închiriabili.

”Obiectivul acestei investiții este de a aduce clienților noștri din sud-estul țării în perioada următoare mai multe opțiuni de cumpărături și de petrecere a timpului liber prin îmbogățirea mixului de magazine și restaurante cu branduri de renume național și internațional,” afirmă Tiberiu Smaranda, Director Executiv, NEPI.

Lucrările de modernizare au început în cursul acestei luni cu recondiționarea galeriei Carrefour, fiind dealtfel prima zonă deschisă publicului în cadrul centrului comercial, la inaugurarea sa la finalul anului 2007. Estimăm finalizarea lucrărilor pentru această parte în luna martie.

Tot în această lună a început și extinderea zonelor de food court și divertisment, care va fi dată în folosință în perioada imediat următoare.

În ceea ce privește galeria de retail, o vom recondiționa treptat în perioada mai-noiembrie a acestui an.

Hai pe această cale să le mulțumim leprelor care se tot perindă la conducerea acestui oraș… plecând. Definitiv.

Mue!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.