Folbal și techilaaaa!

Încet-încet ajungem la jumătatea lui iunie. Asta înseamnă că deja s-a dus jumătate din anul 2012, că sesiunea își intră în drepturi, că ăștia mici iau vacanță, că o să înceapă postările și pozele cu marea și că începe Euro 2012.

Evident, lucrurile mai sus enumerate au implicări multiple.

Euro 2012 este exploatat la maxim. Cred că o să zicem pa-pa serilor în care mergeam frumos la terasă pentru o bere rece, chilleală și muzică bună. În schimb o să dăm peste șatrele de gongalăi gălăgioși alimentați de licoarea cea de toate zilele care vor cânta, vor urla și vor râde ca la Mârlea. Campionatul intern se cam termină nu? Mhm, șmecher, trebuie să-și mute stadionul în altă parte așa că barurile vor exploata treaba asta.

Nu am nimic împotriva folbalului doar că nu prea-mi place să merg undeva și să atrag atenția tuturor asupra multitudinii de înjurături pe care le cunosc sau asupra râsului meu curcubeistic.

Și în încheiere vă prezint ceva plăcut de urmărit. Are de-a face cu techila(da, știu că nu se scrie așa!) deci, ladieeees!
Loc de dat click.
Îmi place mult felul în care vorbește tipul și modul în care au gândit campania!

Și acum două întrebări ca să văd și eu ce gândiți:
1. Mi-s dragi microbiștii pentru că și eu am fost unul la un moment dat. Știți de vreun loc prin Galați care nu transmite meciuri de folbal și are muzică bună și bere ieftină?
2. Ce părere aveți de treaba aia cu techila?

2 thoughts on “Folbal și techilaaaa!

  1. Catalin Blindu says:

    campionatul intern s-a terminat de tot :)) cfr e campioana , steaua si dinamo inca plang , dar nu e nimic !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.