Focul naşte foc!

Se ia una bucata articol scris de blogger dă top şi se face public, evident. Blogosfera, fiind sferă, rotundă şi toate cele, o să afle de treaba asta şi uite aşa dintr-o scânteie micuţă se naşte ditamai flacăra olimpică!

Fac referire doar la două post-uri şi-anume cel a lui zoso şi reacţia lui Chinezu. Citiţi-le pe amândouă, cu tot cu comentarii!

În caz că nu ştiaţi, asta e chestia caracteristică lui zoso: el zice lucrurilor pe nume, e cinic şi loveşte cu căcat, evident, argumentat zic eu. Chinezu a reacţionat exact aşa cum mă aşteptam, diplomat. Ce-o să iasă din treaba asta?!

Eu unul văd articolul lui zoso ca un feedback oferit moacă fără să se ceară. Probabil că şi el l-a gândit ca o critică constructivă dar felul în care a spus lucrurile a făcut ca totul să alunece în partea ailaltă, partea cu jigniri. Pelea mea, eu mi-s un nimeni în comparaţie cu ei dar consider că cei avizaţi ar trebui să filtreze totul, să ia în considerare ce cred ei de cuviinţă şi să-şi vadă de treabă. Şi nu, asta nu înseamnă că sunt în totalitate de acord cu Zoso ci doar că am impresia că se face prea mare tam-tam pe treaba asta.

Oare ăsta a fost şi rezultatul pe care şi-l dorea zoso? Tu ce crezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.