Fanaticii sunt niște cretinoizi!

Nu am să mă laud că știu o grămadă de română, motiv pentru care am caseta de căutare Google sus în colț. Conform acestui proces prin care am scris cuvântul „fanatic” în locul respectiv și am dat Enter, sensul acelui cuvânt este:
1. Persoană care crede vârtos și cu patimă în ceva.
2. Persoană care se crede inspirată de divinitate sau care este animat de o exaltare religioasă.
Ca sinonime pentru fanatic se menționează bigot, habotnic, bisericos și pravoslavnic. Ultimul e un fel de cuvânt din-ăla outerspațial și extravaginal de care eu, personal și pă persoană fizică, nu am auzit până acum.

Acum că știm că acest cuvânt este asociat în special persoanelor habotnice vom face abstracție de acest lucru și nu vom vorbi ÎNCĂ despre religie.

Fanaticii din fotbal

Își pun echipa preferată mai presus de orice. Poartă însemnele echipei, învață cântecele, fac pelerinaje și orice s-ar întâmpla, atât timp cât este o chestie negativă, e vina altcuiva, nu a echipei. Au o problemă cu violența și vor striga adesea „Fără violență!” dar o vor folosi ori de câte ori au consumat ceva mai mult alcool și văd în fața ochilor fanaticii altor echipe. Creierul li se micșorează ca un penis în frig și nu pot înțelege că dacă nu le împărtășești credința nu înseamnă că ești împotriva lor. Recent am instigat câțiva fanatici pe Twitter dar… rezultatele nu au fost relevante.

Fanaticii din politică

Își pun candidatul preferat mai presus de orice. Poartă culorile acestuia, îi învață sloganul, fac pelerinaje pe la partidul acestuia și orice s-ar întâmpla, atât timp cât este o chestie negativă, e vina altcuiva, nu a candidatului. Au o problemă cu hoția și vor striga adesea „Huă, hoții!” dar vor trece mereu cu vederea când cel în care cred ei va fura ca un nenorocit. Creierul li se micșorează ca un penis în frig și nu pot înțelege că dacă urăști absolut toți politicienii nu înseamnă că ești împotriva lor. În perioada referendumului de demitere a președintelui am dat peste persoanele astea- Blogatu- dar ele există chiar și acum.

Fanaticii religioși

Își pun zeitatea mai presus de orice. Poartă obiectele de cult, învață rugăciuni și cântece, fac pelerinaje și orice s-ar întâmpla, atât timp cât contrazice cuvântul zeității respective, e vina zeității care reprezintă negativul(unealta diavolului!). Au o problemă cu necredincioșii sau cu cei care cred în altceva și vor da iarăși vina pe zeitatea care reprezintă negativul. Dacă nu e ca ei înseamnă că nu e așa cum zice zeitatea lor și automat vei arde și vei fi condamnat la o eternitate cu lucruri negative. Creierul li se micșorează ca un penis în frig și nu pot înțelege că dacă nu crezi în nimic nu înseamnă că ești împotriva lor. Spre deosebire de ceilalți, fanaticii religioși se cred sfinți dar sunt probabil cei mai mari hateri și cele mai proaste persoane de pe Pământ, chiar mai proaste decât plozii care nu au luat bacalaureatul nici în sesiunea de toamnă a anului 2012. În urmă cu puțin timp un grup de fanatici religioși au declarat moarte rockerilor.

Măi să fie! O să ard în iad!

2 thoughts on “Fanaticii sunt niște cretinoizi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.