Facebook @ McDonalds

E adevărat că în nenumărate cazuri am aruncat cu ceva căcat în rețeaua asta de socializare, mai precis în oamenii stupizi ce dau un Like fără să le pese de vreun fel de motiv.

Astăzi, la mirobolantul meu job, care este cel mai fabulos job dintre joburi am văzut ceva ce mi-a dat efectiv o palmă peste față. Până pe la ora 13 am băgat BigMaci și McPuișori dar apoi am fost mutat pe zona cea mai dragă mie- NOT!- în lobby. Ștergi mese, duci tăvile cu ambalaje goale lăsate de țărani pe masă, dai cu mopul, mături, aduci chiștoace de prin jurul restaurantului. Exact, dream job!

Mă rog, partea proastă la muncitul în lobby e că sunt două mari plasme pe care e afișat ceasul și vrei-nu-vrei, privirea îți fuge la ceas. Minutele se transformă în ore. Mă rog, te mai și informezi fugitiv.

Nu am avut niciodată o părere bună despre campaniile cu Like-uri de pe Facebook pentru că mi se păreau o mare prostie. Totuși, astăzi am aflat de o campanie nobilă și adevărată. Se numește WeDay și în schimbul unui banal Like, sponsorii vor dona 1$ unui ONG numit Free The Children. E pe bune, aparent și McDonalds-ul e băgat pe acolo pe undeva.

Așadar, click aici, bagă un Like și zâmbește căci într-adevăr ai făcut ceva folositor pentru omenire! Vă pup!

2 thoughts on “Facebook @ McDonalds

  1. Pingback: 29:59 la 04:04 « New is always better!
  2. Marlenis says:

    Mai rar asa ceva, adica sa fie adevarat !!!Ca de obicei vezi tot felul de mesaje de moarte si suferinta care na, iti dau o stare oarecum ciudata dar nu stii cat sunt de adevarate.Desi in subconstientul parca ai da un share amarat pentru a contribui la “salvarea unei vieti” dar pacat ca nu este afisat decat de dragul de a fi afisat, asa de amorul artei pierdute.Intelegi tu ce am vrut sa spun 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.