F.M.P.E

Sunt la școală. Aparent nu ar fi trebuit să fiu aici dar dacă eram în altă parte acolo aș fi fost.

Înainte să încep polologhia cea de toate zilele vă provoc să ghiciți care e treaba cu titlul. Asta ca să mă salvați- deși mi-e greu să văd logica. Se fac niște prezentări pe niște teme date de profă la seminarul ăsta și să moară franța, sunt cele mai plictisitoare chestii ever!

Cu cât ești mai dăștept cu atât partiești mai dur! Nu prea mi-a venit să cred că așa ceva se poate întâmpla. Presupun că sunt un bou dacă am crezut că aștia care studiază la Universități cu renume sunt niște tocilari ce și-au programat absolut toate cele 24 de ore dintr-o zi și își doresc să ajungă președinți. Ni depravare! Me likey!

O beșină în plus ce miroase a Channel. Eu am terminat liceul la CNMK- Mihail Kogălniceanu- în Galați și țin minte că era surprinzător de nice pe vremea aia. Directoarea venea la școală cu mașina, având toate geamurile lăsate jos și ascultând 2Pac la maxim. Profesorii acceptau scutiri aduse la timp deși știau că e cam dificil să ai câte o viroză o dată la 2 săptămâni sau timp de 2 săptămâni. Mă rog, am să las la o parte nostalgia. Păăăărerea mea este că treaba cu clasa a 5-a cu doar 25 de locuri e inteligentă. Îi oferă un aer de exclusivitate. Mă rog, presupun că CNMK încearcă să iasă puțintel de sub umbra CNVA-ului(cel mai prestigios liceu din Galați).

În altă ordine de idei, aseară fu derby-ul Clujului și s-a lăsat cu bătaie. Am aflat întâmplător de pe Facebook.

Am impresia că ne dăm prea tare peste cap să îi pupăm în cur pe spanioli cu ocazia finalei Europa League. Andreea Esca o să prezinte știrile de pe stadion, Orange oferă net moacă pe stadion, presupun că or să fie și niște fete care o să ofere felații moacă… Aparent prostituatele au scăzut tarifele pentru a putea procesa mai mulți clienți pe noapte. Pe lacul ăla mare din București se oferă plimbări gratis cu vaporașul… Pelea mea, hai să îi rugăm să ne permită să ne așternem în fața lor ca niște preșuri și să ne calce în picioare.

Vreau să fac o listă cu stele ascunse ce aparțin generației Millennials din România și au ceva realizări interesante. Vrea cineva să contribuie?

Sursa foto: weheartit.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.