Există viață după succes?

Ce faci în momentul în care ai ajuns acolo unde visezi să ajungi în momentul de față?

Deci, ai visul ăla mare, visul ăla care te face să zâmbești de fiecare dată când mai câștigi o mică bătălie în drum spre împlinire. Hai să presupunem că ești acolo, că ți-ai atins acel „eu ideal” și că ai absolut tot ce îți dorești(deși e cam absurd dar imaginația nu are limite). Ce faci? Îți setezi alt plan de dezvoltare și începi o nouă luptă pentru propriul succes? Da, ar fi ceva. Dar în aceeași măsură ar fi cam egoist…

Momentul în care ai obținut absolut tot ceea ce îți doreai și ești fericit în adevăratul sens al cuvântului, acela e momentul în care ar fi indicat să încetezi să te gândești doar la tine și să începi să te gândești și la restul lumii. Ar fi extraordinar să folosești toate cunoștințele adunate pe drum ca să aduci ceva în plus omenirii. Deși, cel mai probabil, e cam târziu să îți dai seama de lucrul ăsta abia atunci, tind să cred că niciodată nu e prea târziu. Alege să fii un „social entrepreneur”, să identifici probleme ale omenirii și să vii cu soluții inedite(inovatoare).

Dacă până în momentul acela ai avut impresia că nu mai ai unde să urci mai sus, în clipa în care o soluție propusă de tine va da roade, vei realiza că mai ai mult, foarte mult de urcat!

Voi ce părere aveți? Vă invit în horă și vă propun acest exercițiu de imaginație! Ce faci în momentul în care atingi succesul pe care ți-l dorești în momentul de față?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.