Eveniment TEDx la Galaţi

Joi, în căutarea unei ştiri interesante, am aflat că la Galaţi se organizează un eveniment de tip TED. Which sounds fcking awesome!

Pentru cei care nu sunteţi familiarizaţi cu acest concept (nu cred că e cazul, dar…), TED (Technology, Entertainment and Design) reprezintă o serie de conferinţe la nivel global, susținute de o asociație americană non-profit, Fundația Sapling, organizate pentru a răspândi ideile care merită promovate.

x-ul vine de la independent şi ţin minte că, la un moment dat, m-am interesat cam ce trebuie să faci ca să aduci un eveniment TED adevărat la tine în oraş, după care am zis “LEL, no way”. Asta nu înseamnă că nu va fi mişto.

Evenimentul TEDx de la Galaţi are un site dedicat unde puteţi afla mai multe detalii, data la care va avea loc fiind 8 octombrie 2014. Ce nu am găsit pe site este preţul biletului (chiar o fi moacă?), dar presupun că mi se va comunica pe mail.

La capitolul speakeri, sunt destul de multe nume interesante trecute pe site, ceea ce mă face să cred că evenimentul ăsta nu ar trebui ratat de nimeni.

L.E. Fie nu am văzut eu, fie a fost adăugat după, dar va fi vorba de o proiecţie – un livestream – a unei conferinţe TED care are loc în altă parte.

2 thoughts on “Eveniment TEDx la Galaţi

 1. Cătălina says:

  Speakerii respectivi probabil or să fie prezenți în ecran și-n boxe, mai mult decât în carne și oase? Io întreb așa, să nu mai întrebe și alții, că nu menționează treaba asta clar nicăiri. ^_^

  Răspunde
  1. Adi says:

   Eu nu am vrut să fiu răutăcios în postare.
   Totuşi, am să fiu optimist şi-am să sper că nu e un eveniment în cadrul căruia se vor vizualiza clipuri de pe net :p

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.