Duminică voi fi la BGG5 din partea „Vieții libere”

Pe 8 iulie va avea loc a cincea ediție a evenimentului dedicat oamenilor pasionați de online din Galați, din împrejurimi (și nu numai; poți fi de oriunde pentru a veni la BGG5).

În comparație cu BGG1, unde ne-am adunat vreo zece – mai cozy, așa – și ne-am băut toți banii (fun times!), o dată cu preluarea organizării de către Gabriel Ursan & Co. lucrurile s-au amplificat nițel. Gabriel a scris despre BGG5 și despre importanța evenimentului în mediul online din Galați din timp. Așadar, BGG5 va avea două parți mari și late:
1. Partea de prezentări și speach-uri (mama ei de romgleză), livrate de oameni cu notorietate în mediul online din România: Vali Petcu (a.k.a. zoso*punct ro*), Andrei Cismaru (SMM la Bitdefender și blogger) și Andrei Basoc (Digital Storyteller – ok… – la GolinHarris București).
2. Partea de networking – pentru proiecte, idei, discuții libere și băută în stil moldovenesc.

Întâlnirea este deschisă oricărei persoane pasionate/interesate de online, având loc duminică, 8 iunie, la ora 14.00, în restaurantul Flow – care nu am nici cea mai mică idee unde este, dar lumea spune că e lângă Union Jack. Înscrierile se pot face pe Google+ în cadrul evenimentului dedicat, participarea având un preț care încântă pe oricine: 0 lei a.k.a. MOACĂ. Partenerii evenimentului pot fi găsiți la Gabriel Ursan pe blog. Mi-e lene să-i reiau.

O să fiu acolo în calitate de reprezentant al cotidianului „Viața liberă”, firește, cu niște propuneri interesante, pe care le voi dezvălui face-to-face în timpul băut… networkingului.

P.S. Merită să vii la partea de prezentări. Pe Cismaru nu prea-l citesc, dar Vali o să aibă chestii interesante de spus, bag mâna în foc.
P.S. bis Urăsc titlul postării. I know, deal with it.

1 thought on “Duminică voi fi la BGG5 din partea „Vieții libere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.