Don’t give a fuck!

Trebuie să mărturisesc faptul că până mai acum doi ani mi-am trăit viața preocupat de ceea ce cred ceilalți, cum să-i mulțumesc pe toți și cum să nu jignesc pe absolut nimeni. Acest post nu vine în urma fenomenului 9gag, ci e o chestie de bun simț pe care cred că ar trebui să o adopte toți tinerii. Mergi la finalul post-ului și dă play piesei propuse de mine!

Oamenii te judecă chiar și acum! Da, chiar acum, timp în care citești aceste rânduri. Sunt oameni care nu te plac și care nu au altceva mai bun de făcut și se gândesc la cât de lat, ritard sau uncool ești. Nu prea ai cum să schimbi treaba asta și sincer să fiu nici nu ar trebui. Haterz gonna hate, bă!

Nu trebuie să fii pe placul tuturor! Și ce dacă sunt mulți oameni care nu te plac? Ai de-a face cu ei direct? Nu, nu chiar. Reușind să-i ignori vei reuși să îți vezi de ale tale mai ușor. Din moment ce ei nu contează pentru tine, de ce să le acorzi atenția ta?!

It is all about ya pipăl! Dacă ai realizat faptul că sunt doar câteva persoane conștiente de faptul că tu respiri și faci pișu zi de zi, abia acum, e… E bine, mă rog. Bine măcar că ai realizat asta acum și nu peste 30 de ani. În continuare ar trebui să realizezi că doar cele câteva persoane care sunt conștiente că tu exiști contează. În orice relație, fie că e de rudenie, fie că e amoroasă, tindem să nu ne mai focusăm pe persoana care gives a fuck about us și să ne focusăm pe cum impresionăm pe ceilalți. Chestia e că oamenii ăștia sunt singurii care se vor simți nasol când și tu te simți nasol, sunt singurii care vor veni să te viziteze când se întâmplă să te îmbolnăvești. Ei sunt singurii ce-ți vor da un telefon sau o îmbrățișare sinceră de ziua ta. Ei sunt singurii ce contează așa că ar trebui să te focusezi pe ei, bă!

Not giving a fuck te califică să schimbi lumea! „Bullshit, bă!” ai spune. Dar în momentul în care elimini toate lucrurile neimportante din viața ta, realizând că ești limitat de timp și începi să lucrezi pentru viața aia ce ți-o dorești, ai 99% șanse să o și atingi. Numește-o un proces de eficientizare a propriei vieți. Eu sunt în momentul de față într-un loc obscur și cam lonely așa, pentru că my friends sunt departe și pentru că nu am foarte multe chestii wow în viață. Dar toată lumea a trecut prin așa ceva, până și cei mai de succes oameni din istorie. Trec peste repejor, soarele o să răsară iarăși pe strada mea. În fond, soarele oricum răsare și apune zi de zi, indiferent cât de mult îmi plâng eu de milă.

Stop being sad and be awesome instead! Fă lucrurile considerate rușinoase fără să-ți pese ce cred ceilalți! Vorbește despre lucrurile alea ciudate ce se petrec atunci când ești cu altcineva(liniște, sau momentul ăla când tu vrei să îmbrățișezi și persoana cealaltă vrea să pupe)! Vorbind despre asta dă întregii situații un alt sens, mult mai plăcut pentru ambele persoane implicate. Nu-ți mai seta limite și granițe, lăsând pe alții să îți spună încotro ar trebui să mergi sau ce să spui! Spune adevărul pentru că lumea nu are nevoie de încă o persoană evazivă ce minte. Nu vrei să ajuți sau să faci un lucru ce nu are importanță sau relevanță pentru tine? Spune chestia asta! Poartă ceva stupid, fă ceva stupid, spune cuiva ce simți, pupă pe cineva, nu contează!

Just don’t give a fuck and start your new life!

Voi ce părere aveți? Te face asta nepăsător cumva? Cât de mult vă consumați gândindu-vă ce cred alții despre voi?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hs-ZBTOHyMs]

6 thoughts on “Don’t give a fuck!

 1. Pingback: Pofta vine mâncând! « New is always better!
 2. Adi says:

  Foarte frumos ce spuneți voi acolo! Mi-ar place să văd mai multă lume gândind așa!

  Răspunde
 3. Ioana Honceriu says:

  Mult mai complicat decat a face pe plac altora este sa te satisfaci pe tine. Fiecare persoana este cel mai bun critic al sau, deci a te lasa influentat de parerile celor din jur da dovada de lipsa de pesonalitate si de lipsa cunoasterii de sine.

  Răspunde
 4. Axlandra says:

  Foarte tare scris! Eu nu dau doi bani pe cei care “nu sunt de acord” cu ceea ce cred/fac/spun eu…Şi nu cred că asta mă face nepăsătoare..sunt în primul rând sinceră cu mine, apoi cu cei din jur. Cine mă place aşa de bine, cine nu…I don’t give a fuck! Cum spunea Kurt Cobain: “I’d rather be hated for who I am, than loved for who I am not”!

  Răspunde
 5. Catalin says:

  Fapul ca traiesti pt tine si nu incerci sa te faci placut pt toata lumea e cel mai sanatos mod de a trece prin viata !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.