Doi, trei și: du-te-n…

Pe majoritatea desktop-urilor, fie ele de PC sau laptop, există o iconiță numită Recycle Bin. Surprinzător, în România, există și o trupă numită astfel. Și mai surprinzător, am doar cuvinte de laudă la adresa lor și vă invit să ascultați piesa Retardia. Dupa primele secunde vă lămuriți ce și cum.

Postul ăsta ține locul veșnicelor Știri 2.0. Ziua 123, cred, a anului 2012, deși nu prea mai contează.

În urmă cu câteva zile a chicat guvernul condus de Ungureanu. De ce? Păi, fără să iau partea cuiva, pentru că Euro nu ajunsese încă la 4,5 Ron. Ceea ce nu realizează politicienii curului e că țara asta nu are nevoie de 30 de schimbări politice pe an ci de o schimbare de mentalitate. Probabil ei cred că sunt unici și diferiți dar în esență sunt doar curve pe două picioare pentru că le pasă doar de buzunarul personal. Aseară, noul premier, Ponta a anunțat și lista miniștrilor.

La Educație o avem pe Corina Dumitrescu. Nu am mai auzit de ea, lucru ce pare a fi bun. E rector la o universitate particulară. Plm, nasol. Se judecă pentru că e acuzată că și-a luat licența de notar nu pe propria schinare/minte. Bateți-vă joc de noi, băi, ce dracu! Aștept cu sufletul la gură primele măsuri luate de noua doamnă ministru. Cu siguranță are timp să reformeze ceva ce nu trebuie reformat, procesul e o nimica toată. Sunt atât de fericit că nu dau BAC sau licență anul ăsta!

Ne trebuie și nouă o mână de oameni ca tanti asta! Să fii pus la pământ de către sistem și apoi să ai curajul să te ridici și să lupți împotriva lui e mare lucru!

Ieri, pe la prânz mă uitam pe Realitatea la un reportaj din nu-mai-știu-ce piață din București unde se adunaseră pensionarii să strige „Jos Băsescu!”. E timpul lor, să facă ce vor cu el. Un singur lucru m-a deranjat. Pe micuța scenă amplasată acolo a urcat la un moment dat un nene de vreo 30 de ani care și-a început discursul propagandist cu „Îmi cer scuze în numele generației mele. Tinerii ar fi trebuit să fie aici cu noi, nu la grătare sau la mare!”. Păi în morții tăi de prost, majoritatea tinerilor nu au timp să urle aiurea la un perete știind că oricum nu-i va asculta nimeni. Tinerii vor acțiune, adrenalină, vor să simtă gustul anarhiei. Să apară pe vreo undeva un mesaj revoluționar „Hai să intrăm peste ei!” și atunci vor veni și tinerii. Și vor arunca cu pietre și vor sparge geamuri și vor da foc Parlamentului. Poate că exact asta e schimbarea de care are nevoie țara asta… Din păcate s-ar bate cu jandarmii, care nu au nicio vină…

Și să aveți o zi cu energie și zâmbete!

Poza vine de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.