Despre „Noaptea devoratorilor de publicitate” din Galați

De când am aflat că se face așa ceva în România mi-am dorit să merg. Cred că majoritatea ne dorim o carieră în publicitate sau pur și simplu ne place să fim uimiți de ceva scurtuț care are puterea de-a ne imprima pe creier un produs.

Evident, fmm de bani, anul ăsta e abia prima oară când reușesc să ajung. Nu cu bani ci cu PR- pile și relații; mulțu mult Mihaela!- pentru că viața pe banii mei e grea când nu am banii mei. Bun, enough small talk, să trecem la subiect.

Au fost mai mulți oameni decât mă așteptam dar doar vreo 30 de curajoși au rămas până la final. Teo de la Deko cafe o moderat totul… da, amuzant.

O bilă albă merge către Flanco, sponsorul principal, care să moară franța! a asigurat și băutură faină și popcorn.

Mi-a plăcut că s-au băgat și cei din AIESEC Galați la organizare și sper că și-au mai crescut notorietatea astfel. În continuare mă îndoiesc să se schimbe vreo ceva în orașul ăsta pentru ONG-ul ăsta.

Publicul fu okay, nu s-au foit foarte mult, au fost doar 2 underfuckeri dar au adormit repede pentru că erau beți deja. S-a râs, s-a aplaudat…

Concluzia: românii scot și ei reclame faine dar prea puține. Seria de reclame cu Star Wars kicks ass! Vizionați asta și asta. Ah, reclamele alea vechi sunt proaste tare de tot. La fel și multitudinea reclamelor la chiloți bărbătești!

1 thought on “Despre „Noaptea devoratorilor de publicitate” din Galați

  1. marlenis says:

    Ma bucur ca a fost bine Adi si ca ai fost multumit cat de cat de atmosfera de acolo :).Have a nice day !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.