Death from within

The universe hates me

Norocul meu nu-l doresc nimanui. Sa moara franta, m-am trezit la 6 dupa ce abia am reusit sa adorm pe la 2 dimineata. Bufnit de somn am mancat repejor ceva, mi-am facut o cafea amarata- ma rog, era un nes cu extra apa ca sa fie mai mult- si apoi m-am apucat sa fac cel mai eseu plictisitor.

Plm, Sherlock Holmes. Mi-or mai iesit 30 de fire albe. Termin, ma uit la ceas: prea tarziu sa mai fac baie. Ma spal doar pe cap si pe ici colo si fug spre statie. Vine si autobuzul intr-un tarziu, o taraba umblatoare ce pute si fara babe. Mama ma-sii am zis ca se termina cosmarul…

Urc. Hoarda nene! Hoarda, sa moara franta! Vreo 50 de plozi de gradinita inghesuiti printre babe. Galagie, pfai mama, imi vine sa ii testez pe fiecare in parte sa vad daca au abilitatea de a supravietui unei caderi in gol de la etajul 10.

Plm, supravietuiesc, desi nu prea aud muzica in casti. Au o clanta outerspatiala de reusesc sa acopere castile mari… ajungem in tiglina, baba de langa mine scapa 1. Ma rog, sunt prea bland cand zic “scapa”, caci a dat-o full force ca am simtit scaunul tremurand. Pfai de dumnezeii, ranitii si mortii mei!! Silent death, nene, mireasma se raspandeste cu viteza luminii, ma jur!

The ultimate bashina of all times. Imi ajunge, cobor si iau urmatorul autobuz…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.