De la nenea Serj citire

Bun. Mâine este ziua cea mare, mâine mergem sau NU la referendum ca să ni se pună un apțibild pe spatele cărții de iNdentitate. Pentru că totul în țara asta este pe dos și nu este controlat de ăia care sunt cei mai avuți din punct de vedere financiar ci de ăia cu limbuța cea mai lungă, dornici să o vâre prin toate anusurile posibile, poliția are program astăzi până pe la 16 iar mâine până pe la ora 22. Știu pentru că am fost azi acolo ca să-mi ridic buletinul cel nou și lucios. Da, am față de criminal în serie, poza veche de copil inocent a fost înlocuită cu una de adolescent drogat: cearcăne, cercel în ureche, ochi roșii și the look.

Am primit multe mesaje care mă îndemnau să mă duc la vot și să votez cu DA, am fost sunat de „un gălățean” și am fost îndemnat să NU mă duc la vot și am văzut campania jegoasă, împuțită, dezlipită dintr-un gonzo scârbos cu fetishuri cu căcat pe care USL-ul a făcut-o.

Nu știu ce faceți voi, nu vă interesează ce fac eu dar incă sunt de părere că nițică anarhie ar fi bună. The best government is NO government!
Mă bucur că sunt oameni care investesc timp să explice totul pe înțelesul oilor dar mă întristează că majoritatea este atât de brainwashed și grasă de la minciunile și manipularea usliștilor și bășiștilor cu care sunt hrăniți de ceva ani buni încât nu mai au loc de altceva și ochii le-au fost acoperiți de straturi de grăsine puturoasă.

O să mă duc la referendum pentru că așa vreau și în următorii zece ani, cu prima oportunitate ivită, o să-mi iau tălpășița spre alte meleaguri. Pare fun să te duci în Congo să dai maimuțele jos din copac! Cu siguranță e mai puțin frustrant decât a vedea maimuțele pe la televizor aruncându-și banane reciproc în orificii anale și apoi lingându-se reciproc. Tot în orificii anale.

Orificii anale pentru că totul pute în țara asta.

Și citirea de la nenea Serj:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IOJIBsT-LZw]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.