De citit și văzut: Recomandările zilei

Nici nu vreau să mă gândesc la vremea de-afară.

Bilanțul guvernării USL. Că tot vine votarea peste 2 săptămâni, zic să aruncați o privire complet obiectivă la cele scrise în articol sau în clipul cu pricina. Lăsați la o parte treburile cu băsiști, useliști și alte câcaturi politice pe care le cunoașteți.

Iran: Țara unde America e satana. Știu că e lung tare de tot articolul dar imaginile și povestea sunt mult mai unbelievable decât te-ai fi așteptat. Zău că asta fu reacția mea!

Campania de anul trecut inițiată de Rom revine. Anul trecut, tot în perioada asta, aveau ăștia de la Rom o campanie prin care voiau să schimbe rezultatele sugerate de Google la căutări „românii sunt”. S-au mobilizat foarte foarte mulți oameni din online și după o lună – poate chiar mai mult, nu mai rețin precis – s-au văzut și rezultatele. Mi-ar plăcea să aflu reacțiile voastre vis-a-vis de chestia asta!

Zilele Galațiului 2012: Program 28 noiembrie – 1 decembrie. Faceți abstracție de faptul că zilele și datele sunt puse fix ca pula. După cum mă așteptam n-o să am ce vedea/asculta în afară de Horia Brenciu. Presupun că e firesc să fie orientată spre majoritate serbarea asta, dar mi se pare de câcat să nu chemi și ceva rock. La Brenciu vreau să mă duc după care – dacă dă dumnezeu cu bani de undeva – cei ca mine au ca alternativă concertul Kumm din Scena. Pe străzi o să fie toată țigănimea, târtănimea, connectărimea, hârletărimea, cocălărimea și alte categorii de chestii deghizate în oameni.

Aș fi închis cu o piesă de la Kumm dar prefer să aleg una de la Coma care să vă încarce cu energie. Se cheamă „Mâini către cer”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.