De ce renunta lumea incet-incet la social media

Cine mai stie, probabil tine minte halul in care spamam newsfeed-ul de Facebook mai acum cativa ani.

Citeam extrem de multe chestii, lucram in presa si consideram ca tot ceea ce e interesant merita un share, ca sa citeasca si altii.

Si acum citesc extrem de mult, dar nu mai simt absolut nicio tragere de inima sa dau mai departe.

Apoi ar mai fi si chestiile personale si evenimentele importante din viata mea. Cel putin, in 2017, am avut parte de numeroase astfel de evenimente – unele mai triste, altele mai fericite.

Dar nu am vazut absolut nicio relevanta in a le impartasi cu altii. Am ales sa ma bucur de ele in offline, unde s-au si petrecut.

De ce? Sunt ferm convins ca nimanui nu-i pasa, iar celor carora le pasa si sunt importanti pentru mine, au aflat, m-au felicitat, s-au bucurat alaturi de mine. In offline.

E adevarat si ca bula mea s-a restrans, pentru ca asa am vrut eu. Ei, in bula mea de prieteni lucrurile stau fix la fel – share-uim mai rar evenimente importante.

Planuiesc sa pastrez lucrurile la fel si in 2018. Sau poate sa postez si mai rar, chiar daca am de gand sa readuc la viata blogul.

Banuiesc ca si altii simt la fel.

Nu, nu m-am desprins de digital, caci am ecrane cam peste tot in jurul meu si cam tot ceea ce fac din punct de vedere profesional se intampla in digital.

¯_(ツ)_/¯

¯_(ツ)_/¯

1 thought on “De ce renunta lumea incet-incet la social media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.