De ce nu a murit Rose în Titanic

Am descoperit un mic detaliu care a trecut neobservat de toată lumea. Prin rândurile astea vreau să demasc uriaşa conspiraţie ascunsă în spatele mega-succesului ultra-lacrimogen pe care l-a avut filmul Titanic. Poate nu realizaţi, dar conspiraţia este atât de puternică încât încă sunt femei care plâng în timpul filmului…

Mai mult de-atât, totul a fost planificat atât de bine încât nici măcar generaţiile actuale de copii nu sunt în siguranţă. Din cauza canalelor de televiziune ca PRO TV, Antena 1, Prima, etc şi aceştia vor fi expuşi conspiraţiei. Practic, atât timp cât filmul nu este interzis nimeni nu este în siguranţă.

Sunt vremuri grele, trecem printr-o primăvară întunecată. Dar no more! Până aici! A venit momentul să demascăm totul şi să readucem fericirea întregii planete!

Vedeţi voi… există un motiv pentru care Rose nu s-a scufundat odată cu Jack în film. Nu, nu e vorba de şifonierul pe care stătea. Adevărul este ascuns într-un detaliu mult mai întunecat de-atât. Ştiu că o să vă vină foarte greu să credeţi, dar în urma unor studii recente, am reuşit să identific motivul pentru care Rose, jucată de Kate Winslet, supravieţuieşte catastrofei.

Vedeţi voi, atunci când corpul îţi este scufundat în apă cu temperatura de 2-3 grade, hipotermia se instalează foarte uşor. Asta înseamnă că Rose se putea urca şi pe mama tuturor şifonierelor din lume şi tot ar fi îngheţat. Motivul pentru care ea a supravieţuit e… PANTOFII! Da, atât de simplu şi totuşi atât de important! Practic, filmul Titanic este o reclamă pentru încălţămintea de la walkin-incaltaminte.ro.
logo walkin

Rose a supravieţuit pentru că purta perechea asta de pantofi. pantofi rose

Ştiu că pare greu de crezut, dar ăsta e adevărul! E scris, e adevărat! Ar putea fi o coincidenţă… Ar putea fi…

Totuşi, Jack nu a fost la fel de norocos. Asta pentru că Jack a fost exemplul negativ din film. Prin Jack, producătorii Titanic au vrut să arate cât de importanţi sunt pantofii în momente dificile. Jack a făcut bâldâbâc. Nasol.

Partea bună este că Titanic e pe fundul oceanului, deci tragedia nu se va repeta. Cu toate astea, dacă plecaţi în vreo croazieră, poate nu ar fi o idee rea să daţi o fugă pe walkin-incaltaminte.ro şi să vă cumpăraţi de-acolo încălţămintea. Nu de alta, dar nu se ştie niciodată cine filmează şi îmi imaginez că de data asta nimeni nu e în siguranţă. Jack ar putea fi o femeie, nu neapărat un bărbat… Pe walkin-incaltaminte.ro găsiţi numeroase modele, dar eu vă sfătuiesc să optaţi pentru modelul ăsta (în cazul bărbaţilor) şi modelul ăsta (în cazul femeilor). Găsiţi şi pantofi cu toc şi balerini chiar, dar nu v-aş sfătui. Mă rog, în ceea ce priveşte pantofii cu toc, ar fi o opţiune bună în cazul în care vreţi ca fundul dumneavoastră să arate superb chiar şi când vă scufundaţi în abisul negru şi rece al oceanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.