De ce-mi plac mie întâlnirile Schimb de Cărţi din Galaţi

Motivul evident este că şi eu fac parte din organizatori, dar să trecem peste asta căci dacă nu îmi plăcea nu mai organizam.

Nu ştiu câţi dintre cei care mai citesc rânduri pi-cea au venit la Schimb de Cărţi Galaţi până acum şi nu prea înţeleg de ce. Nu suntem o gloată de ciudaţi, religioşi fanatici, sectanţi practicanţi de voodoo (mă rog, discutabil) şi nici obsedaţi sexual. Nu avem pasiuni cretine şi nu suntem nici încuiaţi (în casă sau la minte). Ne place să citim, să bem bere, să ascultăm muzică şi uneori vrem să facem aceste lucruri în acelaşi timp, în compania altora ca noi; lucruri incluse în ADN-ul multor persoane.

Spuneam că nu înţeleg de ce nu vor mai mulţi să vină la Schimb de Cărţi Galaţi, dar cred că am o viziune distorsionată pentru întâlnirile noastre. La început voiam ca lucrurile să se dezvolte atât de mult încât, la un moment dat, să ajungem un fel de club cu vreo 50-ish membri care să nu discute doar despre cărţi, ci să se şi ajute reciproc în chestii care necesită cunoştinţe.

Liz, practicanta de voodoo, a primit vizita tipei de la BookBlog (iniţiatorii “proiectului”) care ne laudă şi ne tot laudă, spunând că e grozav ce am reuşit să facem. Sincer să fiu, eu sunt extraordinar de impresionat de oamenii care au venit până acum la Schimb de Cărţi la Galaţi şi de lucrurile noi pe care le-am aflat şi de cărţile care mi-au fost recomandate!

Chestia e că mie-mi place să existe o evoluţie în ceea ce fac. De aia, iarăşi, vă sfătuiesc să veniţi să semnaţi condica de prezenţă la o nouă întâlnire Schimb de Cărţi la Galaţi. Mai mulţi oameni, mai multe de vorbit, mai multă voie bună, mai multă bere, mai multe cărţi, mai multe chestii noi.

MORE IS BETTER!

Eu şi Liz vă vom aştepta sâmbătă, 8 iunie, de la ora 14, pe terasa singurului loc din Galaţi pe care l-am tot lăudat: Daily Pub. Nu e musai să aduceţi cărţi, dar ar fi frumos. Cărţile nu se dau de tot, doar se împrumută, Liz ţine evidenţa (e femeie, she is good at this).

Aista este locul unde ne vedem: Daily Pub. Muzica e foarte, foarte bună; la fel şi berea.
Aista va fi linkul evenimentului de Facebook: — (observă timpul viitor “va fi”).

Staţi tunaţi! Vine şi poster şi event de Facebook. Cred… Ah, aici puteţi citit ce a scris Liz; evident, e siropos.

3 thoughts on “De ce-mi plac mie întâlnirile Schimb de Cărţi din Galaţi

 1. Ral Raluca says:

  Iti spun eu cum e. Organizez meetinguri pt. un forum. Si acolo sunt: “veniti, ce va impiedica? Va plangeti asa multi ca nu aveti unde / cu cine iesi, dar acum nu veniti. Si ce daca sunteti singuri? Mai sunt si altii singuri, normal ca veti gasi cu cine sa vorbiti etc”. Si mi se pare asa evident si simplu cand o spun 🙂 Dar in situatia inversa, de a veni eu singura intr-un grup somehow / semi format, oh man 😀 Deci, de aia 🙂

  Răspunde
  1. Adi says:

   Sunt conştient de chestia asta, dar am speranţa că dacă insist lună de lună, la un moment dat persoana care gândeşte aşa o să spună “hai, fie! mă duc de data asta, să văd cum e.”

   Răspunde
 2. Liz says:

  awwwwww mi s-a parut asa de siropos si postul tau… la adresa meaaa awww :D:D Multumesc pentru ca ai scris, pentru ca organizezi cu mine, pentru ca vii la evenimente si nu in ultimul rand pentru ca imi esti prieten!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.