Dă vichend…

Cică undeva în spatele norilor e Soarele. Teoretic așa e, nu am cum să contrazic dar pelea mea, nu-l văd, nu cred! De vreo 3 zile am văzut Soarele doar așa pe fuga…

Aparent toată lumea se duce la vale din cauza asta.

Ieri, Facebook a făcut fix o brânză la bursă… cică fu de vină GM, cică NASDAQ. Mno, noi să fim sănătoși că boalile vin singure :))

Irina Loghin e prin spital. Mno, probleme de sănătate, aiurea. Probabil tot din cauza lipsei Soarelui… Sau poate îi e dor de Fuego. Găina bătrână și morcovul tânar, ciorbă, chestii, știți voi!

Cineva și-a ocupat timpul- nu, nu zic de bancul cu timpul- să facă o listă cu 21 de lucruri groaznice. E funny!

România rămâne în continuare țara fără pic de inovație la capitolul campanii politice. De-alde Eu *inimioară* Galați, nume de partid și candidat pe brichete și calendare. O panaramă totală. În continuare rămân tare pe poziție și o să mă duc la votare să dau câte o ștampilă pe fiecare nume, ca să îi împac pe toți.

Mă duc în seara asta la Noaptea Muzeelor. În Galați, evident. Sper să fiu impresionat deși sunt slabe șanse. Măcar o să am companie genială! Ne salutăm pe acolo cumva?

Cineva drag mie zicea ieri că Gog, Cristian Gog, tipul care a câștigat Românii au Talent, se masturbează fără mâini. Seems legit! :)) Oare ce mai poate face Gog fără mâini, folosind doar puterea minții?

Și, hai Soare!

Sursa foto: sabriel-morequendi.deviantart.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.