Cutremurele şi predicţiile, descifrate: România are o singură scăpare de la pierzanie

cutremur-1324126610
Nu văd niciun motiv relevant pentru care eu nu aş putea să abordez subiectul ăsta. Ştiu definiţia cuvântului cutremur, am simţit cutremure, deci pot scrie.

Acum, specialiştii se bat şi se contrazic în fel de fel de statistici şi invenţii care mai de care mai futuriste şi mai eficiente, dar adevărul este că nu aşa se prezice un cutremur.
Nu ai cum să spui că eşti ferm convins că România va fi lovită de un cutremur major în următorii doi ani, doar pentru că aşa arată statistica. Statisticile arată că 90% dintre statistici sunt greşite, până la urmă.

Având în vedere că ştiinţa dă rateuri uneori (pentru că, nu-i aşa?, oamenii de ştiinţă sunt în marea lor majoritate atei care vor arde pe eternitate în iad) un grup de entuziaşti a găsit o nouă metodă de prezicere a cutremurelor şi, fireşte, un antitod.

Grupul poartă numele de Fundaţia de inforenergetică “Sfântul Apostol Andrei” şi, în esenţă, sunt un grup de cercetători ai densităţilor păcatelor întâlnite în diferite zone ale României. Pe baza variaţiei de densitate şi a fondurilor date întru domnu’, aceşti specialişti pot prezice cu precizie unde va lovi următorul cutremur, ce magnitudine va avea şi, fireşte, ora la care se va întâmpla.

Desigur, nu este absolut nimic în neregulă cu ei. Rămâne la latitudinea voastră dacă îi credeţi sau nu. Eu doar sar cu o adresă unde îi puteţi găsi, CLICK AICI, gen şi redau un fragmenţel de ştiinţă v99999.0, level over 1 bilion:
“Cauza seismului în Legile Divine (acestea pot avea mai multe cauze) o reprezintă activităţile sataniștilor, ateilor și laicilor din România – 75%.

Se interzice panica (sataniștilor, ateilor, laicilor, consumatorilor de produse etnobotanice și droguri, mâncătorilor de cărnuri, bolnavilor sexuali și a altor bolnavi, etc.), întrucât aceasta împuternicește și bucură demonii cauzatori de catastrofe și suferinţe.

Se recomandă înmulţirea rugăciunilor către Mântuitorul Iisus Hristos, pentru a micșora intensitatea cutremurului prevăzut, întrucât acestea măresc intervalele și lăţimile Benzilor de radiaţie Hartman, în curs de micșorare în prezent, pe data de 23 octombrie 2013.”

Încă nu reuşesc să îmi dau seama dacă este vorba de un trolling fin sau respectiva persoană chiar crede în ceea ce a scris. Tot ce ştiu este că vreau un autograf între ţâţe de la Dl. C.L.C. Claudian Dumitriu. Şi cu domnu’ în amin peste personaje fictive şi demenţă frumoasă!

PS: VEŞTI BUNE! Există filială în Galaţi! Suntem salvaaaaaaţi! Bat la pariu că dacă ar afla biserca de chestia asta, i-ar condamna dur, pe deviza “marş, futu-ţi morţii mă-tii că-mi iei din banii care mi se cuvin! doar eu strâng bani pentru domnu’!”.

via Laura

1 thought on “Cutremurele şi predicţiile, descifrate: România are o singură scăpare de la pierzanie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.