Cum se face pâinea neagră

De când am plecat de la mama, gura mea de boss haleşte doar pâine feliată cu secară şi graham. Patru lei, 600 de grame. Ambalată, alea-alea. Are gust şi mă ţine câteva zile.

Chestia asta e preluată de pe blogul lui Radu Dumitru.

Se întâmplă în Bucureşti. Nu ştiu dacă se cuvine adăugat şi “din fericire”.

Câţi dintre voi aţi văzut interiorul unei maşini care transportă pâinea? În mod normal, “mediul” ăla ar trebui să fie curat lună. Da, ştiu că lăzile au rolul de a proteja în oarecare măsură pâinea, dar mi se pare atât de irelevant!

Nu ştiu dacă şi la Galaţi se întâmplă acelaşi lucru, dar ştiu cât de uşor se închid ochii când patronul sare cu suma potrivită, fericind buzunarul celui care trebuie să verifice aspectele astea.

Caramel? Ce caramel, frate?! Noroi, mâl, glod!

Sursa foto: Facebook.

1 thought on “Cum se face pâinea neagră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.