Idee de afacere: Cum faci bani cumpărând un chec

dangerousleebiz
Te duci frumos la Kauffland, iei un chec cu cacao la ofertă – 4.99 de lei. Ajungi acasă, tai o bucată și iei o ditamai îmbucătura pentru că ți-e așa de foame încât ai impresia că stomacul deja a început procesul de autodigerare. Apoi, mergând spre budă să te caci, vrei să mai iei o gură zdravănă, dar te și uiți înainte. Și vezi ceva ciudat: mucegai. Amâni eliminarea duhului necurat, te întorci în bucătărie și privești mai atent la lumină.

Observi că în chec a fost uitată o bucată de ceva… hârtie. Și că mucegaiul cuprinde interiorul gustării cu care ai visat să te hrănești a doua zi între ora 10.00 și 12.00.
Te îmbraci strângând din buci ca să suprimi duhul necurat și pleci nervos înapoi spre supermarket, cu tot cu checul reambalat. Te duci la tanti de la intrare și spui:
– Am o problemă pe care aș dori să o rezolvăm ca oamenii. Am cumpărat acest chec și după ce am halit o bucată mare din el, mi-am dat seama că – deși pe etichetă nu scrie acest lucru – conține mucegai și ceva ce pare a fi o etichetă.
Aștepți să ți se ceară scuze timp de cinci minute, de cel puțin 20 de ori, după care îți sunt returnați cei cinci lei și un card de cumpărături cu aceeași valoare. Semnezi o chestie și ÎȚI BAGI PULA ÎN EI… în gând. În drumul spre casă realizezi că a doua zi, iar îți va fi foame între ora 10.00 și 12.00. Și că trebuie să te caci. Repede. Și că pentru prima oară ești fericit că nu ai aruncat bonul de la casă.

Și, evident, realizezi în cele din urmă că te-ai scos și că asta poate deveni o afacere în toată regula. Cu cei cinci lei returnați și cu cardul pentru cumpărături cu aceeași valoare poți cumpăra 2 checuri cu mucegai. Primești pentru fiecare câte cinci lei și câte-un card. Bam! Acum ai 10 lei și două carduri cu care poți cumpăra PATRU checuri cu mucegai.
Mâine îmi dau demisia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.