Culmea temperaturii

De două zile tot tai salată la minunatul meu job în una dintre cele mai cunoscute multinaționale: McDonalds. De ce fac lucrul ăsta? Păi cineva mă urăște foarte tare și a dat atât de multă zăpadă încât drumurile sunt blocate și tirul cu marfă nu poate ajunge în Galați. Yay, știu.

Tăiatul salatei presupune îndemânare și rezistență. Îndemânare pentru că salată a fost structurată pe staturi și trebuie să o speli foaie cu foaie. Rezistența este necesară ca să faci față apei înghețate în care trebuie să o speli. Evident, e impropriu spus apă înghețată pentru că e clar că are 2-3 grade. Pentru un tip născut în iulie, ca mine, frigul e cel mai blestem dintre blesteme.

Asta plus datul zăpezii pentru că iarăși cineva mă iubește foarte mult și o dat zăpadă de nămeții atingeau 2 metri în parcarea restaurantului. Știu, universul complotează împotriva mea dar se întoarce roata!

Rezultatul acestor zile? Am răcit tare de tuot! Capul doare- vorba lui tata „E semn bun. Înseamnă că-l ai!”- mucii curge în torente apocaliptice, mai ceva ca 10 Amazoane umflate de musoni(habar n-am dacă musonul face vizite în zona Amazonului și nu vă mai gândiți la amazoance- da, știu, sunt bune măr femeile alea, chiar dacă sunt din mitologie)- gata cu paranteza!- și corpul meu atinge 38,5 grade Celsius în momentul de față. A se preciza că am geacă și fes în cap și tremur ca un câine.

De motivat de la muncă nu cred că se pune problema căci deh, cine dracu mai taie salată?! Așadar, da-ți-mi un leac băbesc, rapid și eficient pentru starea asta și eu vă premiez cu o invitație pe Zonga. Deja m-am gândit la îndepărtarea capului de corp și mă gândesc că nasul o să-mi curgă în continuare și o să fie incomod să alerg după el prin casă ca să șterg mucii.

Sursa foto: misscievous.tv

8 thoughts on “Culmea temperaturii

 1. Catalin Blindu says:

  baga-ti picioarele (la propriu) in otet sau spirt …cel putin asa facea bunica lu’ mama lu’ mama ,etc . insanatosire grabnica !

  Răspunde
 2. Adi says:

  @Raluca Trebuie să fac rost de țuică…

  @Bibi Uiți o chestie: eu nu sunt tu! Glumesc. Trebuie să mă fac bine repede! Săptămâna care vine am un concert Coma la care trebuie să ajung!

  Răspunde
 3. bibicrau says:

  Racita ca dracu’ si eu de o saptamana, cu nimic nu trece! Pana nu-si face virusu’ mendrele cu sistemul nostru imunitar nu e nicio sansa de vindecare!!

  Răspunde
 4. Raluca says:

  Daca nu te-ai dat inca pe antibiotice, incearca o tuica fiarta cu piper. Iar diseara, desi urasc metoda asta si prefer sa o evit, o frectie cu otet de mere dupa care te infasori in plapuma 😀 O sa ajungi sa injuri temperatura. 😛

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.