Cualiti pipăl

Îmi place să fiu ordonat dar nu pre-mi iese. Mi-am tatuat simbolul haosului pe piciorul drept pentru că mă știu, haosul îmi domină universul. Sunt curios dacă e dă bine sau dacă e dă rău. Îmi place să cred că e dă bine pentru că am nevoie de ego boosts și dacă nu vin din alte părți, vorba aia: ce faci cu mâna ta…

Stăteam și mă gândeam cum e mai bine să meargă conversațiile cu oamenii. Să fie organizate? Să fie bine argumentate și pragmatice? Sau să fie haotice, funny și să se facă trecerea aia neobservabilă de la un topic la altul?

E mișto să fii călare pe cal și să ții de frâie ca un zmeu chiar și într-o conversație. Îți dă senzația aia de control și superioritate, mai ales când reușești să îndrepți totul spre punctul la care voiai să ajungi. Dar dup-aia ce se întâmplă? Trebuie să schimbi topicul de discuție și trecerea e aspră. E ca și cum tu și interlocutorul tău ați rămâne pe loc în timp ce mii de omuleți galbeni din „Despicable me” cară decorul în jurul vostru și aduc unul nou.

Nu cunosc foarte multe persoane cu care să poți purta o conversație lungă de câteva ore și abia la sfârșit să-ți dai seama că ați trecut de la examene la animale de companie, apoi la concerte rock, apoi la alcool și alte bucurii nevinovate, apoi la dezvoltare personală și apoi la teatru. Poate pentru că sunt eu prea pretențios sau poate pentru că pun etichete fără să judec, fără să acord șanse. Sau poate oamenii ăștia sunt extraordinar de rari. Sau poate rândurile astea sunt mult prea subiective.

Zic să țineți cont de treaba asta și data viitoare când vă împiedicați- intenționat sau nu- de-o persoană de-așa natură să o țineți acolo. Eu cel puțin așa am să fac.

În altă ordine de idei: i miss my friends!

Să fie cu 5 mâine la examen! Nu de alta dar am stat 5 ore să fac fițuici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.