Cu puța-n tărână

Consider că e musai să faci rost de inspirație pentru că indiferent de cât de creativ te consideri, creativitatea, la fel ca Moș Ene pentru mine în momentul de față(adică după ultima tură de noapte), e bulangioaică și uneori te lasă la greu.

Inspirația îți oferă boost-ul necesar să mai faci un pas. Îți poate oferi puterea necesară să spargi zidul ăla despre care vorbeam acum câteva zile. Inspirația te poate face să zâmbești când simți că nu e cale de izbândă. Inspirația e mișto, bă! Unii o găsesc în poze, alții în muzică, alții în sentimente, alții în droguri dar sunt de părere că cea mai doză de inspirație o vei găsi mereu în oamenii extraordinari. Interesant mai e faptul că nu e musai ca oamenii cu pricina să fie CEO, bloggeri renumiți sau vedete.

În 23 de veri am învățat că oamenii suge(pipăl sux) dar în aceeași măsură oamenii e(e, pentru că e sub 50) o sursă inepuizabilă de idei și automat inspirație. Dacă te situezi în categoria celor cu o situație financiară modestă și visezi de nu mai știi ce e cu tine, consider că poți găsi o doză solidă de inspirație în cei ce fac lucruri extraordinare din pur talent sau plăcere. Adânc în interiorul tău știi bine că nu ai nici o șansă să sari de la țigări la bucată și chetă pentru bere, servite pe băncuță în parc(spicu rox!) direct la CEO/CFO și alte prescurtări din trei litere ce descriu poziții mega-ultra-giga-tera faine în companii multinaționale. Știi bine că ai un drum lung până acolo, plin de obstacole, uși ce se închid stupid și lupte epice(gen „Once uppon a time, a cat attacked Gandalf”). Sunt de părere că e musai, din când în când, să vezi că alții au reușit să ajungă la poziția aia mare și tare și că apoi au realizat că nu era tocmai ce își doreau, cu toate că au reușit să câștige războiul imposibil(gen „Gandalf died.”, adică tu erai the cat, bă).

Totul se restrânge la a-ți da seama când e momentul să te remotivezi, singur, că așa e frumos, dar în același timp să te analizezi constant și să fi sigur că într-adevăr pășești pe calea cea dreaptă și luminată(dumnizo n-are treabă cu asta!). Degeaba te consideri războinicul luminii dacă sabia ta lucește… roz.

Analizează-te, motivează-te și luptă! O faci pentru tine, bă!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H6ZqKmaN2qw]

Voi ce părere aveți? Cunoașteți și alte exemple de oameni simpli ce fac lucruri extraordinare(nu vreau să aud de x-factor, vocea vieții sau românii are talent, bă)?

P.S. Recunosc faptul că deși sunt student la litere, în anul doi, încă nu știu când se scrie „ști” și când se scrie „știi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.