Cu fulgi cu tot!

În urmă cu câteva luni vă aduceam în atenție un clipuleț despre unul dintre cele mai mari scandaluri ce a afectat McDonalds în anul 2011. Aruncați o privire aici(gen click) pentru că cele ce urmează au foarte mare legătură.

Pentru un lanț de restaurante fast-food, precum McDonalds, orice știre negativă despre mâncarea lor este extrem de dăunătoare. Or fi americanii brainwashed, om fi și noi, restul planetei, la fel dar între noi fie vorba, câtă încredere poți avea în produsele McDonalds?
Unu la mână, pe etichetă/ambalaj nu prea apar ingredientele- mă rog, la sandwich-urile mai mari scrie că are sos nuș-de-care, ceapă, felii de roșii și felia de carne. Numeroase studii arată cât de nocive sunt produsele McDonalds și ce fel de substanțe chimice conțin.

Scandalul despre care am vorbit acum câteva luni nu era tocmai despre produsele McDonalds. Ei bine, uite că acum s-a găsit veriga lipsă și scandalul anterior devine credibil. Deși cei de la Gândul spun că e incredibil, mie mi se pare un lucru normal. E clar că produsele alea nu se fac din carne de pui 100%, vă dați seama ce lipsă de profit ar fi. Se folosește cam tot în afară de oase. E firesc să jumulim o găină înainte să o preparăm dar din moment ce McDonalds Galați are vânzări record la McPuișori… Da, 70% din tranzacții conțin produsul McPuișor(are și carne de soia).

Așadar, e fast-food deci și materia trebuie să vină în regim ultra-fast. De ce să mai jumulim găinile? Cu fulgi cu tot ca să fie consistent!

Ați găsit vreodată chestii dubioase prin sandwich-urile servite la McDonalds în România? Aparent restaurantele din țara noastră sunt recunoscute pentru curățenia exemplară…

Sursa foto: thehealthyboy.com

3 thoughts on “Cu fulgi cu tot!

 1. alex says:

  Cred ca eram cu tine in masina. Ne duceam la RTS Durau si am avut sponsorizare un meniu de aripioare! Mi-am dat seama dupa ce am iesit din GL.

  Răspunde
 2. alex says:

  Eu am gasit intr-un meniu de aripioare, o aripioara cu o pana destul de mare (5cm)

  Răspunde
  1. Adi says:

   Pai si cum ai rezolvat? Ti-au schimbat portia de aripioare sau pur si simplu ai dat-o la o parte?

   Oricum, bine ca nu ai gasit un cap cu tot cu creasta. Ar fi fost si mai nasol :))

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.