Cu detalii pe căldură

Trebuie să recunosc faptul că secțiunea Despre mine, în comparație cu aceeași secțiune de pe alte bloguri, nu oferă foarte multe informații relevante despre Adi ăsta care scrie pe aici. Mă și gândesc să o schimb de ceva timp încoace dar e prea cald ca să gândesc în continuare căci există pericol de supraîncălzire și, nu știu cum să vă spun… Îmi iubesc și capul și creierul!

În rândurile următoare veți putea citi câteva detalii foarte importante despre mine.

Împart muzica în două categorii:
1. Muzica ce-mi place.
2. Ew!

Sunt născut pe 2 iulie 1988 dar sunt tare curios când am fost conceput. Tata zice că nu mai ține minte, mama zice „Ce-i cu întrebarea asta?” iar Superman neagă orice implicare.

Îmi place culoarea roșie pentru că nu e neagră.

Îmi doresc să fiu bogat când o să fiu mare. Partea proastă este că tot caut să mă angajez ca bogat pe undeva și a dracului de găsesc!

În general îmi plac animalele, mai ales la cuptor sau pe grătar.

Îmi plac mașinile tare mult iar în momentul de față, fetelor, sunt mândrul posesor a 3(trei) mașini… de tocat, spălat și tuns.

Îmi place tare mult să aflu cum sunt perceput de către cei din jur, motiv pentru care vă provoc să spuneți 3 chestii despre mine! Cu presupusu, cu bănuitu, din surse, de pe Google, nu contează. Dacă nu găsiți 3 lucruri, măcar două… sau măcar faceți cinste cu o bere! 😀

2 thoughts on “Cu detalii pe căldură

    1. Adi says:

      Hehe, multam, apreciez si ma bucur ca mai aduc zambete pe chipul cititorilor mei dragi!

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.