Constientizari si alte chestii

Pen’ ca am o viata atat de fabuloasa incat e imposibil sa nu dau de cineva cunoscut mergand de-ampulea pe strada astazi am baut bere. Precedenta si pen’ ca pot, pen’ ca am gat si pen’ ca sunt barbat. Am discutat aproape cate-n luna si-n stele si fu fain, zau. Orice ai discuta e imposibil sa nu constientizezi anumite lucruri.

Am constientizat ca liceul chiar a fost una dintre cele mai frumoase perioade a vietii mele. Din pacate a trecut si ma vad cu oamenii aia din ce in ce mai rar. Partea buna e ca in felul asta se pastreaza gustul ala de special. Mi-ar place sa fie mai dese intalnirile dar presupun ca e mai bine asa. Cred…

Sunt cinic si pragmatic. Presupun ca e okay, plm.

Hai sa nu fie post personal pana la capat. Cine mai e interesat de educatia altora in afara de mine? Mi-ar place sa dati un semn aici sau pe mail pen’ ca mi-ar prinde tare bine ajutorul vostru. Nu pot da mai multe detalii aici, dar in privat se rezolva(pe mail adica… daca sunteti tot gongalai ca si mine interesul e zero in cazul unei intalniri face to face. Numa’ zic). Vreau sa pun pe roate un proiect mare.

Viata Libera nu sunt tocmai seriosi pen’ ca… asa sunt ei. Aparent nu sunt singurul care a patit treaba de cacao. Ma bucur ca m-am si consumat foarte tare pe tema asta pentru nimic. O scot la capat cumva… sper.

E ora 20 deja si nu si-a facut aparitia nicio furtuna in Galati, prilej de bucurie. Vreme bestiala astazi, sper sa fie la fel si maine.

Prin Galati si nu numai sunt copii mega inteligenti dar cu parinti ce nu au resurse financiare pentru a ‘exploata’ inteligenta respectiva. Ce e de facut?

Pwrd by Moto

2 thoughts on “Constientizari si alte chestii

  1. jamesdunnes says:

    Mie nu mi se pare chiar asa ok perioada asta de liceu, cum te la majoritatea li se pare ca a fost cine stie ce nu stiu..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.