Console portabile de gaming – bune sau nu?

Când mi-am cumpărat monitor Full HD am zis “Să moară Gibilan, o să mă joc în draci!”. Neavând birou şi fiind nevoit să stau în poziţii ciudate pentru a mă juca (plus că nu prea am timp de joacă), am ajuns să-i dau laptopul fratelui, cu 100 de lei. Sunt un frate mare bestial, ştiu.

Dar de mult timp mă freacă un pitic la melodie să-mi cumpăr o consolă portabilă de gaming. Gen PSP.

Mă mai joc din când în când pe telefon, dar mi se pare destul de aiurea să controlezi totul prin touch-screen. Sunt crescut în era butoanelor, chiar dacă am adoptat touchscreen-ul şi wireless-ul, tot simt nevoia de a primi un feedback real atunci când execut o comandă.

Folosiţi careva console portabile de gaming? Îşi merită banii? Vă ţin acolo, concentraţi la joacă? Sau pur şi simplu e un moft de copchil idiot? PSP Vita nu e chiar aşa de ieftin, dar dacă sunt convins că-şi face treaba aş face un efort.

Între timp mi-a venit mini PC-ul de la Domo şi, cel mai probabil, weekendul ăsta am să-i fac un review. Sunt şanse mari să-l returnez.

5 thoughts on “Console portabile de gaming – bune sau nu?

 1. Gabriel Ursan says:

  Sau îți iei un Nexus 5 și te joci pe Android :), iar când apare Nexus Player continui acolo pe monitor cu gaming pad cu tot.

  Răspunde
  1. Adi says:

   Nexus 5 ca sa moara bateria dupa o ora de joaca? 😀

   Jocurile pe Android inca nu au ajuns la nivelul celor de pe console. Plus treaba cu feedbackul: imi plac butoanele, zau!

   Răspunde
 2. cKy says:

  si nu iti lua PS Vita, gasesti la talcioc sau pe net un PSP 3004 la 150 lei, te joci si vezi apoi daca te obisnuiesti si iti place.
  PS Vita nu se moadeaza si jocurile costa cam mult. PSP-ul il modezi singur si iei jocuri de pe torrente.

  Răspunde
 3. cKy says:

  Merita, iti zic ca am avut (vand console de gaming) PSP si chiar e ok. Stai chilleanu in pat si te joci atunci cand nu ai timp.

  totusi pentru a fi maxim bagat in joc iti recomand o consola PS3-Xbox 360.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.