CONCURS: Fii VIP la Zilele Prieteniei Bergenbier Galaţi!

După cum vă spuneam recent, pe 9 şi 10 august, la Galaţi va avea loc o serie de concerte de muzică bună. Evenimentul se numeşte “Zilele Prieteniei Bergenbier” şi nu este o iniţiativă locală, ci un adevărat turneu naţional – motiv pentru care ar trebui să fim mega-fericiţi că suntem şi noi incluşi pe hartă. Vor cânta 12 trupe pe parcursul a două zile, sâmbătă şi duminică, la stadionul Dunărea, iar tu poţi merge la eveniment din postura de VIP!

Pare puţin paradoxal că îţi ofer invitaţie la un eveniment cu INTRARE LIBERĂ, nu? Da, şi eu am avut aceeaşi nedumerire, dar am fost lămurit de organizatori. Iată de ce beneficiezi ca invitat VIP: acces în cortul special amenajat pentru presă şi parteneri – loc unde nu se intră decât pe baza invitaţiei (dacă nu îţi place aglomeraţia, asta-i cea mai bună soluţie de a savura nişte bere bună şi-o muzică pe măsură!) – şi un meniu specific evenimentului (două beri şi un hot dog), oferit GRATUIT.
Vă spun imediat şi ce vă cer în schimbul celor trei invitaţii, care sunt duble şi valabile pentru ambele zile – mai puteţi lua un prieten, sau prietena. IMPORTANT este că doar cei cu vârsta de peste 18 ani pot participa la concurs şi la eveniment. Se vinde alcool, chestie care este interzisă pentru minori.

Înainte de toate, cred că e bine să ştiţi cam CINE, de la CE ORĂ şi UNDE, nu? Iată ce spun organizatorii:

“Sâmbătă, 9 august, capul de afiş va fi ţinut de Viţa de Vie, Zob, Nişte Băieţi, Fără Zahăr. În ziua de duminică, 10 august, weekend-ul prietenilor va continua cu Paraziţii, R.O.A, Mihai Mărgineanu, Shukar Nation. Toţi aceştia, împreună cu alte trupe prietene care vor urca pe scenă, promit să ofere publicului un show plin de forţă, scăldat în valuri de bere.

Festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” îşi deschide porțile, la stadionul Dunărea, cu voie bună şi distracţie începând cu ora 15.30 în ambele zile de concerte, iar intrarea este liberă.” 

Înainte de trupele mari vor cânta şi câteva nume de pe scena locală, pe care îi cunoaştem, fireşte. “În fiecare oraş în care evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier” are loc, două trupe prietene vor deschide concertele. Aceste trupe sunt alese de fani şi de prieteni, în urma unui concurs desfăşurat online, pe www.metalhead.ro. Astfel, în ziua de sâmbătă, publicul îi poate asculta pe: White Mahala şi The Kripttonite Sparks, iar duminică, trupele Days of Confussion şi Numai pe roșu sunt programate să deschidă evenimentul.”, au conchis organizatorii.

Am de dat trei invitaţii VIP duble. Pentru a intra în posesia lor trebuie să:

– Ai peste 18 ani. Foarte important, am spus mai sus de ce.

– Dai SHARE PUBLIC PE FACEBOOK la evenimentul Zilele Prieteniei Bergenbier Galaţi – 9-10 august 2014.

– Laşi un comentariu la acest articol, folosind NUMELE REAL, în care să ne spui care dintre trupele care vor urca pe scenă e preferata ta, împreună cu linkul către SHARE (postarea de pe wall-ul tău în care ai distribuit evenimentul).

Concursul începe acum, extragerea câştigătorilor invitaţiilor VIP la “Zilele Prieteniei Bergenbier Galaţi – 9-10 august 2014” fiind făcută de mine prin random.org, pe 7 august, adică joi, în jurul orei 21.00. Câştigătorii nu vor trebui să se vadă cu mine faţă în faţă decât dacă vor să ciocnim o bere, în timpul concertelor, pentru că vor avea numele trecute pe lista VIP de la intrarea în cort.

Succes!

Zic eu primul trupa preferată: Nişte Băieţi. DĂ-I SĂ PUTĂ!

21 thoughts on “CONCURS: Fii VIP la Zilele Prieteniei Bergenbier Galaţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.