CONCURS/ Hai la I’m Pro Show, joi, la Dramatic!

Ultima oară când am văzut un show de improvizaţie eram în bucătărie, cu căştile în urechi, laptopul în faţă şi mâţa în braţe. Social Act concura cu Backstage Boys, în Bucureşti, treaba fiind stream-uită pe net. Râdeam teribil! În realitate treaba e şi mai mişto. Cine vrea să meargă la I’m Pro Show?

Joia asta, 11 decembrie, “timp de o oră şi 30 de minute, patru actori (Radu Andrei Horghidan, Toma Florin, Oana Mogoș şi Răzvan Clopoțel), un prezentator (Dragoș Muscalu) și un pianist (Maestrul Dudu) vor ține piept unor probe de atenție şi de agilitate muzicală, toate petrecându-se în ton cu “€œacordurile” publicului şi doar pentru deliciul acestuia. Ce se întâmplă, de fapt? Realitatea este una singură: se împarte spectacolul de improvizaţie în mai multe momente, se stabilesc regulile fiecărei probe împreună cu publicul, se strigă “€œact”, se improvizează şi, cel mai important, se râde copios”.

Dragoș Muscalu, va fi invitat de onoare al trupei Social Act Theatre, din câte înţeleg. Tipul este una dintre figurile moderne ale improvizației. Și-a început ascensiunea în teatru încă din anul 2000, iar în prezent își “€œexersează” talentul de improvizator în trupele Just Push Play și Freeze!. Mai multe detalii despre actorul, improvizatorul, MC-ul și trainerul Dragoș Muscalu puteți citi aici.

Spectacolul de improvizaţie I’m Pro Show are loc joi, 11 decembrie, de la ora 19,00 la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” din Galaţi. Preţul unui bilet este de 25 de lei, acestea fiind puse la vânzare la caseria instituţiei de cultură (program 09.30 -11.30, 17.00 -20.00).

Evenimentul poate fi găsit şi pe Facebook – ca să vedeţi cine dintre prietenii voştri mai merge.

Concurs

Dacă vrei să mergi gratis la spectacol, am două bilete la I’m Pro Show-ul de pe 11 decembrie de dat. Pentru a intra în posesia lor trebuie să respectaţi un mecanism simplu:

1. Lasă-mi un comentariu creativ (ceva amuzant, o poezie), folosind o adresă de mail validă (pe care vei fi contactat în caz că eşti unul dintre norocoşi) în care să-mi spui de ce vrei să mergi la I’m Pro Show.

2. Share acestui articol pe Facebook. Asigură-te că schimbi ‘privacy-ul’ postării în ‘Public’, ca să pot verifica.

Te implor să participi doar dacă eşti ferm convins că poţi ajunge la I’m Pro Show. Concursul se încheie joi, la ora 12,00, iar la ora 13,00 voi anunţa câştigătorii. “Jurizarea” va fi făcută de mine, aşa că faceţi-mă să râd sau impresionaţi-mă 😀

6 thoughts on “CONCURS/ Hai la I’m Pro Show, joi, la Dramatic!

 1. Andrei says:

  De cand asteptam ocazia sa arunc cu rosii in Razvan Clopotel !

  Răspunde
 2. Livia Radacina says:

  Nu sunt tare creativ
  Dar un lucru-l stiu de mic,
  Clopotel de va juca
  Fetele vor saliva.

  Da mi mie biletul te rog,
  Ca am fost doar si la vot,
  Eu cu ponta n-am votat
  Si bani de bilet n am luat.

  Răspunde
 3. Lucaci Levin Andrei says:

  Mai bine stai la geam pentru Im Pro show decat invitat permanent la capatos show.

  Răspunde
 4. constantin maricica says:

  iata iar e joi si e din nou I’m Pro Show, hai cu toti cu mic cu mare , ca e tare fratioare!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.