Ce concerte şi evenimente cu muzică bună urmează în Galaţi

Au început să se mişte lucrurile extrem de frumos pentru iubitorii de muzică bună live din Galaţi. Vineri seară, 6 februarie, în Summer Time au cântat băieţii de la Partizan. M-aş fi dus nervos, dar cumpărasem de mâncare joi şi portofelul şi-a luat damaj fatal.
Oricum, săptămânile ce urmează se anunţă pline de concerte şi evenimente cu muzică bună în Daily Pub şi nu numai.

Iată ce urmează:

Vineri, 13 februarie, Summer Time – Mihai Mărgineanu. L-au anunţat pe 10 februarie, cu trei zile înainte. Bilet: 50 de lei.

21 februarie, Daily Pub – Travka. Încă o trupă faină, din păcate mie nu-mi plac. Ultima oară când am vorbit cu cei de la Daily Pub, pentru concertul ăsta erau rezervate deja cam toate mesele. Asta fu acum o săptămână :). Nu ştiu în ce măsură mai puteţi face o rezervare de masă, dar a sprijini barul nu e groaznic deloc. Preţ bilet: 25 de lei. Detalii despre concertul Travka din Daily Pub găsiţi aici.

14 martie, Daily Pub – Byron electric. Cei care au fost pe 7 februarie la concertul Kumm şi Dan Byron, tot în Daily Pub, şi-au făcut deja o impresie despre cum cântă tipul.

Biletul va fi 30 de lei.

22 martie, Daily Pub – Straight from the bottle. Ştiu, nu aţi auzit despre ei. E un proiect al solistului de la Grimus. Nu ştiu de voi, dar mie-mi place. Preţ bilet: 20 de lei.

4 aprilie, Daily Pub – Trooper. Da, ştiu că s-au bălăcărit cu ţiganii din Clejani pe la TV, moment din care pentru mine au murit, dar Trooper cântă ok. Am prieteni care nu sunt la fel de judgemental ca mine şi încă se duc la concertele lor. Fireşte, muzica lor a rămas la fel. Biletul va fi doar 25 de lei.

18 aprilie, Daily Pub – Robin and The Backstabbers. ooooooooooo!!! Va fi fenomenal! Atât am de spus. Despre cum fu precedentul concert Robin and The Backstabbers de la Galaţi. Vă sfătuiesc să faceţi pe dracu-n patru să ajungeţi, băieţii de la RATB sunt super tari şi după concert. Probabil iar vor dansa printre noi. Biletul va fi 25 de lei.

În Daily Pub vor mai avea loc nişte evenimente faine, cu muzică bună, dar încă nu vi le voi spune. Oricum, Saint Patrick’s Day 2015 va fi bestial, bat la pariu. De fapt, vor fi mai multe zile dedicate sărbătorii irlandeze, în perioada 9 – 22 martie. Abia aştept să-mi iau în cap căciula verde şi să ţopăi ca un descreierat! Fireşte, vor fi foarte multe chestii mişto de la Guiness în perioada asta şi cred că Liviu ne va încânta mai des cu muzică irlandeză.

Ce ar mai fi de menţionat

21 martie, Open Air – OCS. Să moară franţa dacă ştiu unde e acest Open Air. Conform Google, se pare că e vorba despre SummerTime. Că o fi aşa, sau nu, nu ştiu. Important e să vină. Probabil biletul va fi tot în jurul sumei de 30 de lei – cred, sper.
* Later edit – claudiu:

Open air- ul postat de OCS inseamna 21 martie – Live l’Ambasador – Over Band, OCS, Luna Amara si Alternosfera.
La cortul Music Arena langa Restaurant Ambasador in Gradina Publica Galati.
Intrare 40 lei.

 

Văzusem pe undeva, pe Facebook, că Marius Hathor se va ocupa de ceva evenimente prin Place Pub. Din păcate nu am salvat postarea şi nici n-o mai găsesc. Oricum, s-ar putea să se mai ivească un loc unde se va putea asculta muzică bună. Desigur, şi în Paris Caffe, fostul Retro, se aude rock şi atmosfera e mişto.

Dacă mai sunt şi alte evenimente cu muzică bună despre care încă nu ştiu, să nu vă fie frică să-mi spuneţi. Mă gândesc să updatez acest articol, pe măsură ce mai apar noi informaţii.

Dacă articolul ţi s-a părut folositor, dă un SHARE pe Facebook, să afle lumea.

2 thoughts on “Ce concerte şi evenimente cu muzică bună urmează în Galaţi

  1. claudiu says:

    Open air- ul postat de OCS inseamna 21 martie – Live l’Ambasador – Over Band, OCS, Luna Amara si Alternosfera.
    La cortul Music Arena langa Restaurant Ambasador in Gradina Publica Galati.
    Intrare 40 lei. Evenimentul va fi promovat in curand.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.