Concert Robin and the Backstabbers la Galaţi, în Daily Pub

Peste băieţii de la Robin and the Backstabbers am dat acum vreo cinci ani de zile, dacă nu mă înşel. A fost un fel de instant like, urmând să-mi molipsesc şi o parte dintre prieteni. Unul chiar o devenit un fel de groupie, căci era în Bucureşti şi avea acces mult mai uşor la concertele lor. Iată că în aprilie avem parte de încă un concert Robin and the Backstabbers la Galaţi, în Daily Pub.

În 2014 a mai avut loc un concert Robin and the Backstabbers la Galaţi, dar în SummerTime. Scriam atunci că după concert, mai toată lumea a venit în Daily Pub, inclusiv trupa. Eh, acum nu va mai trebui să schimbăm locaţiile.

Imagini video, poze şi impresii de la concertul Robin and the Backstabbers de la Galaţi, din 2014, găsiţi în postarea aceasta.

Concertul Robin and the Backstabbers va avea loc pe data de 25 aprilie, în Daily Pub. Personal, îl aştept cu nerăbdare!

dailz
Party-ul de după concertul Robin and the Backstabbers din 2014 fu bestial!

Biletele vor fi 30 de lei, iar de warm-up şi after, se va ocupa Liviu Stoica.

Până pe 25 aprilie, sâmbăta asta, 4 aprilie, mergem la Trooper, tot în Daily Pub. Concertul se numeşte AN IRON TRIBUTE şi va include Best of Trooper & Iron Maiden – 25 de lei intrarea.

Aici găsiţi ce concerte mai urmează în Galaţi.

* Nu am scris nimic despre Live l’Ambasador 2 din două motive. Unu la mână, nu sunt chiar atât de fan ROA, CTC şi Subcarpaţi – chestie de gusturi. Doi la mână, într-un oraş unde concertele cu muzică bună sunt erau destul de rare, mi se pare aiurea să programezi o chestie nouă într-o zi când era deja stabilit un alt concert în altă locaţie. Nu zic că a fost făcută intenţionat, pentru a sabota “concurenţa” din rea voinţă. Din fericire, unul dintre organizatori a reuşit să reprogrameze evenimentul şi “armonia” a fost restaurată. Dar dacă nu se putea reprograma, nu ar fi fost aiurea să se întâmple două evenimente în acelaşi timp?
Probabil e o idee bună să daţi un like paginii Live l’Ambasador, căci sunt şanse să se tot organizeze concerte acolo.

Dă un share pe Facebook acestui articol, te rog. Ar fi păcat ca evenimentelea astea mişto să treacă neobservate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.