Concertul Robin and the Backstabbers de la Galaţi, în imagini şi cuvinte

Treaba cu Robin and the Backstabbers a fost o chestie inedită şi surprinzător de plăcută. Concertul a fost “anunţat” din scurt, după cum scriam în postarea asta. Să vă zic cum a fost.

În august ţipam cu entuziasm că am fost prezent la cel mai mişto festival de muzică bună de la Galaţi – Zilele Prieteniei Bergenbier. Eh, treaba nu mai e la fel.

Am ajuns în Summer Time pe la ora 20,00. “Salut!” şi zâmbeşte şi fă cu mâna. Multă lume cunoscută, fix genul de oameni care îmi doresc să-i văd la concerte ale trupelor care abordează acelaşi gen muzical ca Robin and the Backstabbers. Zece minute mai târziu, o venit “puhoiul” de oameni şi pub-ul s-a umplut cât de cât. Nu ştiu dacă realizaţi, dar asta e o chestie extrem de pozitivă! Despre concert s-a aflat pe 2 decembrie, adică au fost doar trei zile de promovare a evenimentului. Cam asta înseamnă să fii o trupă îndrăgită.

panoramă ratb
Am făcut o panoramă (panaramă).

Când am ajuns, cei de la Robin and the Backstabbers făceau ceva probe de sunet; toată lumea credea că începuse concertul. Am fost anunţaţi cum stă treaba şi că vor începe peste vreo 30 de minute.

39 de minute mai târziu, să fi fost ora 21,15, a început cel mai fain concert de la Galaţi la care am asistat în 2014. Am urlat, am ţopăit, am râs, am simţit cum toată lumea din jurul meu se simţea fericită, uimită şi îndrăgostită. Muzica s-a auzit superb, Robin and the Backstabbers au fost impecabili! Vocile din clip sunt din public :))

Când am plecat de acasă i-am spus prietenei să nu mă lase să beau foarte multe beri până la concert, pentru că eram convins că se va face minim ora 22,00 până când Robin and the Backstabbers vor cânta. M-am înşelat, mea culpa şi jos pălăria!

Bucata asta mi-a plăcut la nebunie!

Summer Time fu nice şi călduros – spre “sfinte căcat, deschide un geam!”. Nu le-am încercat berea “draft”, am băut un Beck’s, iar apoi, după ce am aflat că nu mai au, un Staropramen. După concert, ne gândeam să rămânem în Summer Time, la party. Singura chestie care ne-a făcut să plecam în Daily Pub a fost oferta de bere: 400 ml draft – 6 lei sau Stella Artois la 0,33 (nu mai aveau Beck’s, nici Staropramen). Gura mea ar fi fost fericită să înghită bere scumpă, dar portofelul meu nu a fost de-acord sub nicio formă. Merită lăudaţi cei de la Summer Time pentru oportunitatea pe care ne-au oferit-o, în special pentru preţul biletului, care a fost bestial de mic! Bravo, Summer Time!

În Daily Pub, încet-încet, o venit cam toată lumea care fusese şi la concert… până şi Robin and the Backstabbers. Fu mişto, am dansat, am dat din cap de am febră musculară la gât, am stat de vorbă cu fraţii Proca, cu Vasile, am dansat cu toţii. Mirific! Daily Pub rămâne cel mai fain loc de distracţie din Galaţi.

Ei sunt oamenii cu care m-am distrat:

Luni îi trimit lui Vladimir un mail cu câteva întrebări şi sper ca în curând să vă dau să citiţi şi un pseudo-interviu.

Până atunci, vă sfătuiesc să staţi cu ochii pe pagina de Facebook Summer Time căci vor apărea poze de la concert, cu siguranţă. Treaba este valabilă şi în cazul Daily Pub – pagină de Facebook aici.

Pe Robin and the Backstabbers îi găsiţi pe Facebook, Youtube şi pe www.robinandthebackstabbers.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.