Concert Grimus la Galaţi – sărbătorim 11 ani de Daily Pub!

Toamna asta se dovedeşte a fi bestială pentru iubitorii de muzică faină din Galaţi. Pe lângă concertele din Place Pub despre care am scris aici, luna asta vine cu încă un motiv de bucurie: Daily Pub, probabil cel mai mişto loc din Galaţi, împlineşte 11 anişori! Cu ocazia asta îi vedem şi pe Grimus.

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu de absolut fiecare dată când am fost în Daily m-am simţit grozav. Servirea e mişto (chelnerii, barmanii şi, evident, oamenii de la bucătărie merită un mare GG!), muzica e faină – chiar şi în timpul zilei -, iar party-urile “arbitrate” de Liviu mă făceau de fiecare dată să mă distrez ca un tembel, alături de oameni mişto.

Cu toate astea, cred că e important de ştiut că Daily Pub nu înseamnă doar concerte, băutură şi mâncare. Localul găzduieşte o sumedenie de evenimente culturale şi se implică constant în diferite chestii faine care se mai întâmplă prin oraşul ăsta gri.

Joia e Daily Pub Quizz, un concurs de cultură generală care a crescut frumos şi atrage din ce în ce mai mulţi oameni. E o chestie foarte mişto, la care dacă nu ai fost încă, poate ar trebui să îţi suni prietenii, să faceţi o echipă şi să mergeţi la o ediţie, să vezi câte chestii noi o să învăţaţi.

Tot în Daily Pub au loc şi întâlnirile “Schimb de cărţi” Galaţi, un alt eveniment foarte drăguţ de unde te poţi alimenta cu chestii noi de citit şi voie bună.

Tot în Daily Pub a avut loc şi ultima întâlnire a bloggerilor şi a oamenilor de online din Galaţi – şi a fost foarte mişto!

Ăstea sunt doar o parte dintre chestiile faine în care oamenii din spatele numelui Daily Pub se implică activ. Mai ştiu de ceva evenimente de ciclism şi de artă…

Revenind la concertul Grimus, acesta va avea loc pe 17 octombrie şi va marca 11 ani de Daily Pub. Warm-up-ul şi afterparty-ul vor fi asigurate de Liviu şi cu mâna pe inimă pot spune că vor fi spot-on! Intrarea va fi 30 de lei.

Grimus e o formaţie de rock alternativ din Cluj, ce a luat fiinţă în 2005. Ca fapt divers, Grimus a cântat în deschiderea concertului Red Hot Chilli Peppers de la Bucureşti, în 2012.

Mno, Grimus îmi place tare mult, aşa că pe 17 octombrie am să merg să-i văd şi să mă bucur de 11 ani de Daily Pub, dorindu-mi şi urându-le “Mulţeani!” înainte.

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.