Fain de Galaţi: CombatZone.ro – echipament militar şi sportiv

În unele seri mai încing câte-un Strife cu nişte oameni de-o seamă cu mine care au plecat de ceva timp, la studii, în Scoţia. Tovarăşi de ispravă cum s-ar spune, mai ales atunci când ultimata prinde dujmanul şi-i dă damaj brutal.

Ideea e că din când în când mai primesc intrebarea firească „Şi, ce mai e nou prin Galaţi?”. Nu ştiu de voi, dar eu rar am un alt răspuns în afară de „Băi, nimic”.

Fireşte, în Galaţi lucrurile se mişcă mai greu, iar veştile interesante ajung la oameni doar dacă e vorba de căldură, impozite, corupţie, Oţelul, Spitalul Judeţean sau interlopi.

Joi, după muncă, m-am înfofolit zdravăn şi am mers către zona Albatros. Pentru cine nu ştie – eu aflasem cu puţin timp în urmă – pe Nicolae Bălcescu, la parterul blocului A2, se află un loc unde bărbaţii adevăraţi ar trebui să se ducă foarte des.

combatzone

În showroom-ul CombatZone.ro am găsit o atmosferă super prietenoasă şi caldă. Fix de ce aveam nevoie după gerul de afară. După o privire de ansamblu am luat la puricat produsele pe care CombatZone.ro le comercializează – în cazul multora, ei sunt importatori unici în România.

Excalibur, dă-mi putere!

Uitându-mă la toate chestiile alea bestiale, mi-am amintit de Action Man, de „somatelea”, de Bear Grills şi cât de mult îmi plăceau în copilărie. Cred că trei din zece cuvinte pe care le scoteam pe gură erau „uau!”, „ce mişto!”, „tareee!”.

Începând cu luna decembrie 2014 CombatZone.ro este unic importator autorizat în România pentru o gamă largă de produse de profil, produse care se regăsesc în portofoliul unor producători consacraţi în domeniu, precum TOE Concept, Summit etc.

IMAG1277

Ce găseşti la CombatZone.ro

Fireşte, nu e musai să mergi în showroom – au şi magazin online -, dar crede-mă, ai să fii uimit de unele dintre produse.

Bocanci. Fratemeleu, deci, la CombatZone.ro am văzut cei mai bestiali bocanci pe care am pus ochii şi mâna în viaţa mea! Talpă care nu poate fi penetrată (rezistă la contactul cu temperaturi de până la 300 de grade Celsius) şi materiale super izolante şi rezistente (tot aici am aflat că în domeniul militar, pielea nu e un material bun pentru bocanci) . Ah, da, erau mai uşori decât şoşonii din plută pe care-i port eu. Să zicem că preţul nu era tocmai pe gustul buzunarului meu – cu toate că bat la pariu că rezistă de zece ori mai mult timp decât ceva de la mall.
Tot la CombatZone.ro se găsesc şi spray-uri pentru a proteja bocancii. Tipul ăla de “mâzgă” pe care-o dai pe şoşoni ca să-i protejezi de zăpada cu sare prin care ne croim drum, iarna, pe trotuarele din Galaţi.

Veste antiglonţ. Chestie amuzantă – Alex, un prieten care-o venit cu mine la showroom-ul CombatZone.ro, fu deja cucerit de o vestă antiglonţ şi mi se tot “plânge” că o cumpără în curând. Fireşte, el e una dintre cele mai paşnice şi non-violente persoane pe care le cunosc. Dar e nerd, ca mine. Tot în showroom, când venise vorba de modelul ăsta de vestă antiglonţ, am aflat că sunt oameni care au cumpărat aşa ceva pentru a trimite militarilor români plecaţi în Afganistan. Vă daţi seama ce dotări are armata română, da?

Lanterne super bestiale. E vorba de modele care rezistă la praf, şocuri şi apă. De fapt, cred că e important de menţionat că sunt modele pe care le vedeţi prinse de armele trupelor speciale.

Îmbrăcăminte. Cea mai mişto chestie mi s-a părut perechea asta de pantaloni. Din câte am înţeles, dacă pui pe ei apă sau ulei, lichidul alunecă de pe ei fără să lase vreo urmă. I-ar prinde bine lu’ taică-miu o pereche – e mecanic auto.

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când am văzut cuţitele, arbaletele şi praştia profesională am tembelit. Deja îmi făceam calcule câte zile aş putea spune pas la anumite cheltuieli ale casei ca să-mi cumpăr câte ceva. Fireşte, mi-am păstrat calmul. Nu de alta, dar din salariul meu trebuie să mănânce şi Veta.

În partea din spate a showroom-ului CombatZone.ro – care este neaşteptat de mare – veţi găsi ceva articole sportive: saci de box, mănuşi de box, chestii de protecţie pentru sportivi, costume de carate şi multe altele. Momentan, produsele astea le găsiţi doar aici, dar în curând vor fi prezente şi pe magazinul online combatzone.ro. Printre toate astea, am avut ocazia să pun mâna şi pe o pereche de adidaşi certificaţi de Forţele Armate Britanice să reziste la 1.000 de mile de mers, indiferent de suprafaţă.

Una peste alta, nu trebuie să fii soldat sau pasionat de airsoft ca să găseşti ceva folositor la CombatZone.ro. Multe dintre produsele lor sunt extrem de bune pentru drumeţii pe munte – bocancii, au rucsacuri super rezistente cu rezervor de apă înglobat, frânghie, lanterne, saci de dormit care ţin de cald la temperaturi extreme.
Pe lângă lucrurile folositoare, eu, sincer, mi-aş cumpăra câte ceva din fiecare chestie ca să show off prietenilor şi-o arbaletă, în caz de ceva fundamentalişti musulmani.

Despre CombatZone.ro şi noutăţile care vor apărea în cursul lui 2015 puteţi afla de pe Facebook şi de pe blogul lor.

Mi-ar plăcea să dai şi un share acestui articol. Cred că întreg Galaţiul ar trebui să ştie că există astfel de produse în Galaţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.