Cine-i cretinul care “ordonă” deszăpezirea parcurilor?

Iarna este anotimpul minunat în care realizezi mai mult ca niciodată că ăștia care conduc anumite instituții din orașe sunt niște retardați. Exemplu concret: deszăpezirea parcurilor, în contextul în care ne rupem picioarele pe trotuare.

Într-adevăr, nu se vede în poză, dar undeva la câteva sute de metri de parc era un nene care se chinuia să facă o potecuță pe trotuar. Realizez că e mai greu să dai zăpada de pe trotuare, căci e călcată în picioare și întărită. Cu toate astea, mă întreb dacă nu cumva era mai ușor să deszăpezească mai întâi trotuarele, înainte să apuce să se formeze strat de zăpadă întărită și abia apoi parcurile.

Acum, încerc să înțeleg raționamentul și mie- oarecum imposibil. Ce om spune „bă, este o vreme minunată afară: Soare, minus 10 grade, mă duc să stau cu curul pe o bancă într-un parc”?

Până și locul de joacă pentru copii era deszăpezit, pentru că se știe, este bătut în cuie – absolut orice copil, iarna, când e zăpadă spune „eww, zăpadă, nope”, preferând să se dea în leagăn. Copiilor nu le placa zăpadă, zăpada trebuie să dispară.

Mă rog, poate nu vi se pare mare brânză, dar deszăpezirea unui parc mie îmi sună a irosire de timp. Și da, trotuarele sunt responsabilitatea autorităților.

Pe de altă parte, realizez cât de căcat e situația, când ai sute de postaci ai opoziției care abia așteaptă să-ți găsească un nod în papură de genul „huă, parcurile nu sunt deszăpezite”.

Ca fapt divers, am ban pe Facebook, nu pot share-ui niciun link, după ce luni am postat „Deszăpezire 2016 – nimic ieșit din comun, doar campanie electorală”, pentru că, mno, Pintea și ceilalți protagoniști probabil s-au supărat că am subliniat realitatea.

Sursa foto: playbuzz.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.