Chitările smiorcăie la propriu

Zi glorioasă de marți. A plouat cam toată noaptea, răcoarea e omniprezentă dar toate astea pălesc nițel în fața chestiilor triste apărute astăzi.

Am mai scris eu despre rock pe-aici și am să scriu în continuare dar nu am cum să trec știrile despre Iris și Foo Fighters.

Treaba cu trupele favorite e ca-n relații. Știi că gata, s-a terminat dar parcă ar mar merge o tură, un break-up sex, ceva…

Cristi Minculescu a părăsit Iris. Pe lângă faptul că vocea lui nu poate fi înlocuită, ce e și mai trist e felul în care nevastă-sa a expus lucrurile: „Pur şi simplu, nu mai are chef, nu mai vrea să cânte.” Mno, fanii s-au rugat pentru el acum câțiva ani când a avut problemele alea de sănătate și au apreciat că el a luptat atunci și a ieșit învingător. Dar să renunțe așa… Tristuț.

Încă un zvon trist e legat de legendarii Foo Fighters. S-a terminat și Reading Festival, alt loc unde aș fi putut muri de fericire de aș fi ajuns. Foo Fighters au fost cei care au închis și aparent Dave a spus că o să fie cam ultimul show. Acum, nu știu de voi dar mie-mi vine să plâng când mă gândesc, că nu am să-i văd pe băieții ăștia Live vreodată. Motiv pentru care nu mai reușesc să opresc Everlong.

O zi tristă pentru rock. Măcar există consolarea că muzica celor două trupe mai sus menționate va dăinui cel puțin încă o generație. Eu cel puțin am să-mi intoxic plozii cu muzica asta!

Floare de iris.

1 thought on “Chitările smiorcăie la propriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.